Mercedes C-Class Edition 1 е вече реалност!

Share


Публикувано на: 28/03/2014

Mercedes C-Class Edition 1 е вече реалност!

Новият Mercedes C-Class Edition 1 е вече реалност! Кодовото означение е W205, а стартовият модел се нарича Edition 1. Специалният модел ще се предлага в продължение на една година. Както всички нови модели на Mercedes, C-Class ще дебютира на пазара във версия Edition 1. Специалната модификация се предлага при старта на продажбите на модела и е налична в продължение на една година. 

Новото поколение C-Class Edition 1 може да бъде разпознато най-лесно по табелките с логото на серията, разположени на предните калници. Екстериорът на модела е изпълнен стила Avantgarde, като се предлагат два вида джанти – стандартните 19-инчови или опционални, отново с размер 19 инча. Наличните цветове за каросерията са 8. Интериорът разполага с обшита в кожа Nappa централна конзола, черен платнен таван и велурени стелки designio.

Налични са също така осветените прагове с логото на Mercedes-Benz, както и AMG волан с три спици, който е покрит с кожена тапицерия Nappa. Същата кожа е използвана и за седалките, които разполагат с подгряване и вентилация.  Mercedes-Benz C-Class Edition 1 ще се предлага с всички налични за останалите версии на модела двигатели. Подробностите, включително цените, ще бъдат обявени на 7 април по време на автомобилното изложение в Ню Йорк. За тогава е насочен и стартът на продажбите.
Източник: www.hid.bg

Mercedes C-Class Edition 1 е вече реалност! Mercedes C-Class Edition 1 е вече реалност! Mercedes C-Class Edition 1 е вече реалност!

© 2014 TXD LTD
Още в Новини
mercedes-benz-surfboards-for-garrett-mcnamara-3
Mercedes преоткри екстремните водни спортове

Немският автомобилен гигант реши да зарадва почитателите на сърфа и изобрети страхотна...

Close