Mercedes-Benz Vito от Hartmann

Share


Публикувано на: 24/11/2014

Mercedes-Benz Vito от Hartmann

Специализираната в доработките на бусове и ванове компания “Hartmann” показа своя пакет за новото поколение на модела Mercedes-Benz Vito. Тунингът е оптичен и силов, като е предназначен за версията 119 CDI.
Силовата част от доработката се изразява в промяна на електронното управление на агрегата и поставянето на спортна изпускателна система с две крайни тръби. Резултатът е увеличена от 190 до 224 к.с. мощност. Въртящият момент пък е нараснал от 440 на 505 Нм.

От “Hartmann” не уточняват как промяната се отразява на динамичните характеристики на модела. Не се съобщава нищо и за разхода на гориво.
От снимките обаче се вижда, че тунинг майсторите са интегрирали бодикит, който включва добавки за броните и праговете, както и 20-инчови джанти. Поставено е също така спортно окачване, което редуцира просвета на Vito с 30 мм.
Салонът също е леко променен, като е получил алуминиеви педали и прагове, различна централна конзола и уникални стелки.
Източник: www.automedia.investor.bg

Mercedes-Benz Vito от Hartmann  Mercedes-Benz Vito от Hartmann  Mercedes-Benz Vito от Hartmann  mercedes_benz_vito_hartmann_mercedesblog_07 Mercedes-Benz Vito от Hartmann  mercedes_benz_vito_hartmann_mercedesblog_05 mercedes_benz_vito_hartmann_mercedesblog_04 Mercedes-Benz Vito от Hartmann  mercedes_benz_vito_hartmann_mercedesblog_01 mercedes_benz_vito_hartmann_mercedesblog_19 mercedes_benz_vito_hartmann_mercedesblog_18 mercedes_benz_vito_hartmann_mercedesblog_17

© 2014 TXD LTD
Още в Новини
mercedes-benz-logo-628
Mercedes-Benz сменя имената на моделите си!

Mercedes-Benz променя имената на своите модели, съобщават от германската компания. Целта е...

Close