Mercedes-Benz SLS AMG Roadster Hamann Hawk

Share


Публикувано на: 21/06/2013

Mercedes-Benz SLS AMG Roadster Hamann Hawk

Иска се кураж и убеденост да се протегне ръка към кола като Mercedes-Benz SLS AMG. Създадена с мощност като главна идея, а стандартния AMG пакет е повече от достатъчен за повечето потребители. Но за някои от тях, масовия пазар може да не е достатъчен. С раздути калници и здравословна инжекция със стероиид, Hamann Hawk Roadster има за цел да задоволи и най-притенциозните потребители.

Много е добавено в Mercedes-Benz SLS AMG, за да се откроява. Благодарение на новия цвят, капака е първата видима промяна. Hamann го предлагат в два стила. Първият разполага с нормален гланцов карбонов капак, а вторият включва карирана шарка от карбон и различни форми за обособен нов облик. Hawk капака разполага с набор от различни отвори за въздух.

Също предлагат и нови форми на въздуховидите отпред. Hamann добавя нов облик на предния сплитер със странични отвори за въздух и капак на предната решетка. Двете части се предлагат в карбон. Hamann Hawk също получава калници, които са по-широки с 60 мм отред и 70 милиметра по-широко отзад. Нова задна броня включва дифузьор и получава две дюзи за извличане на въздуха от задните колела. Финалните щрихи включват нов въглероден спойлер отзад и набор карбонови огледала. Hawk Roadster не се предлага с по-голям спойлер, който се монтира купето Hawk.

Mercedes-Benz SLS AMG Roadster Hamann Hawk

Mercedes-Benz SLS AMG Roadster е снабден с 6.2 литров V8 двигател с 563 кс като стандарт. Hamann Hawk Roadster получи малък тласък до 636 кс с 680 Нм въртящ момент. Hamann слага нова изпускателната система. Ускорението от 0 до 100 км/ч за става за 3.6 секунди – 0.2 секунди по-бързо от базовия модел- и максимална скорост от 320 км ч, въпреки че на улицата, стандартния SLS е достигал скорост над 340 км/ч. Чвтири стоманени ауспуха се виждат вече, а не слятите ауспуси, които характеризират задната част на базовият SLS AMG. Причината за този невероятната звук или гръм като някои го наречат, че идва от изпускателната на Hamann. Тя може да бъде обявена за най-шумната кола по улиците на Монако.

Увеличеният поток на въздух и пониженото налягане дава възможност за уникален звук. Въпреки това, водачите веднага ще забележат промени в управлението.  Hamann Hawk Roadster получава набор спортно окачване, които понижават височина до 30 милиметра. Разликата в позицията е очевидна, след като вземете перспектива с бодикитът.

Като цяло, ние сме възлюбени на Hamann Hawk Roadster пакетът. Това е пакет, предназначен за тези, които искат да се открояват от тълпата със стандартен SLS Roadster. Той добавя, изключително агресивен вид със сурово узвочение и позицията на състезател. Тези, които искат да пуснат звяра по булевардите на Монте Карли или по улиците на Лондон не трябва да търсят повече, това е автомобилът за тях!

hamann-hawk-02 hamann-hawk-05 hamann-hawk-25 hamann-hawk-37 hamann-hawk-17 hamann-hawk-42hamann-hawk-31 hamann-hawk-14 hamann-hawk-10

© 2013 TXD LTD
Още в Новини
b6a8770
Mercedes-Benz C63 AMG Coupe “Carbon Fantasy” от Mode Carbon

Имаме още един от проектите на Mode Carbon, който да споделим с вас,...

Close