Mercedes-Benz SLK55 AMG от SchwabenFolia

Share


Публикувано на: 11/06/2013

Нищо не казва “колата ми е по-добрa от Porsche Boxster” както Mercedes-Benz SLK55 AMG. Не защото е по-забавен за каране, а защото тъй има унизително голямо количество мощност от 5.5-литровият V8 двигател.

Това SLK55 AMG R171 е от предишното поколение, произведено през 2008 година. Въпреки това, то все още е по-мощно от всяко Porsche Boxster, по-мощено е дори от Carrera 911.

Mercedes вярват, че двигателите не трябва да бъдат “малки”, както и дизайна не трябва да бъде скучен. Прекрасният AMG бодикит и F1-стилът на предницата се връщат обратно на фокус след работата на SchwabenFolia. Германците са облепили SLK-то в светло оранжево, нов цвят винил с метален и матов акцент. Този цевят си играе с въображението на хората и спира малкия роудстър от това да изглежда скучно и не на мода. Вие какво мислите?

Mercedes-Benz SLK55 AMG облепен от SchwabenFolia Mercedes-Benz SLK55 AMG облепен от SchwabenFolia Mercedes-Benz SLK55 AMG облепен от SchwabenFoliaMercedes-Benz SLK55 AMG облепен от SchwabenFolia Mercedes-Benz SLK55 AMG облепен от SchwabenFolia Mercedes-Benz SLK55 AMG облепен от SchwabenFoliaMercedes-Benz SLK55 AMG облепен от SchwabenFolia Mercedes-Benz SLK55 AMG облепен от SchwabenFolia Mercedes-Benz SLK55 AMG облепен от SchwabenFolia

© 2013 TXD LTD
Още в Новини
mercedes-benz-sls-amg-electric-drive-1
Mercedes-Benz SLS AMG Electric Drive с рекорд на Нюрбургринг

Mercedes-Benz SLS AMG Electric Drive е поставил нов рекорд за обиколка с време...

Close