Mercedes SLK WideBodyR от Expression Motorsport

Share


Публикувано на: 1/06/2013

Mercedes-Benz SLK Wide Body R от Expression Motorsport

Белгийският тунер на Mercedes-Benz показа творението си – Mercedes SLK WideBodyR от Expression Motorsport за R172. Комплекта идва малко след като те показаха широк бодикит за Mercedes-Benz C63 AMG.

Според Expression Motorsport, комплектът е подходящ както за състезателната естетика, така и помага за подобрение на поведението на пистата. Комплектът се предлага с по-големи въздушни отвори в предната броня, които подобряват охлаждането на двигателя. За подобряване на състезателния агресивен вид, комплектът добавя елементи от въглеродни влакна и преден спойлер също от карбон. Можете също така да получите странични прагове комплект L + R и двойна изпускателна система към комплекта.

Също така на предната броня ще видите LED дневни светлини и фарове за мъгла. Налице са също така набор от калниците, които идват в 8 парчета. Тези калници имат отвори за въздух и ще позволят да се поберат колела с размери от 19 инча или 20 инча. Колата е с ниско окачване да я държи стабилна при високи скорости. Има карбонов дифузьор и крило на багажника с дефлектор също от въглеродни влакна, всичките тези добавки допринасят за заплашителеният вид отзад.

© 2013 TXD LTD
Още в Новини
03-2014-mercedes-benz-e-class-coupe-fd
Mercedes E-Class Coupe

Въпреки, че S-Class е  световен шампион в печалбата от единица, Mercedes E-Class е...

Close