Mercedes-Benz SL V63RS-Export от Vath

Share


Публикувано на: 11/05/2013

Mercedes-Benz SL V63RS-Export от Vath

Vath ни отвя с техният V63 AMG Black Series пакет наскоро. Днес те обявиха поредния си проект на основата на Mercedes-Benz SL63 AMG. Той е кръстен на Vath V63RS-Export SL и Vath твърдят, че разполага с повече от 700 кс под капака!

Подозираме, че Vath V63RS-Export е точно кавото подсказва и името, продукт за износ (от Export). Под предния капак на SL63 AMG , Vath са подобрили и препрограмирало 5.5-литровият V8 двигател BiТurbo, за да дава на разположение на щофьора на автомобили 780 конски сили и 1000 Нм въртящ момент, зашеметяващо увеличение от стандартния модел с 537  конски сили и 800 Нм. Vath са избрали да използват части, които биха подобрили аеродинамиката на спортният автомобил, като се започне със спойлер отпред от въглеродни нишки, нов заден дифузьор и заднен спойлер, също направен от висококачествени въглероди влакна. Усъвършенстването на екстериора включва набор от 20-инчови, ковани джанти от три части с титанев цвят, за да си отиват с подсилените спирачни апарати, които разполагат с 390 мм спирачни дискове на предната ос с шест -бутални спирачни апарати, както и Castrol SRF състезателна спирачна течност и комплект маркучи.

Тя не разполага с TUV сертификат, но вместо това, мощността е изстискана максимално. Всъщност, освен новата мощност, единствената подробност която имаме, е, че разполага с нова изпускателна система! Дано Vath скоро пуснат повече детайли около това чудовище!

Mercedes-Benz SL V63RS-Export от Vath Mercedes-Benz SL V63RS-Export от Vath Mercedes-Benz SL V63RS-Export от Vath

© 2013 TXD LTD
Още в Новини
SL 65 AMG (R230) 2008
Mercedes-Benz AMG V12 двигателите ще се произвеждат още 5-6 години

Въпреки, че автомобилни производители по цял святбавно, но сигурно премахват двигателите с голям...

Close