Mercedes-Benz SL-Class от Vilner

Share


Публикувано на: 11/06/2013

Mercedes-Benz SL-Class от Vilner

Когато става дума за интериор, българските специалисти за луксозни тунинги – VILNER са сред тези, които винаги дават най-доброто. Този път те са работили по емблематичния Mercedes-Benz SL модел и го правят още по-изключителен от преди.

Vilner показва, че това е един от най-смелите им проекти. Причината се крие във факта, че по време на работата, работят с пет различни материала, които са внимателно подбрани в една тоналност. В допълнение те са обединили няколко екзотични материали и екзотични кожи в един проект, крайният резултат можете да видите на снимките и е невероятен.

Като цяло, стелките, таванът, кожата, предпазните колани и пластмасовите елементи на оригиналния Mercedes-Benz са в сиво и са комбинирани с кафяви дървени елементи. С цел да се подобри уникално чувство, Vilner решават да използват в този проект кожа Nappa с античен ефект, крокодилска кожа и кафява Alcantara. Те са зашити с контрастни шевове.

След промяната на волана, тпй вече има по-агресивен вид и е по-удобен. Таванът, както и огледалото за обратно виждане и всички пластмасови елементи на седалките и праговете са увити в Alcantara. Подовите стелки и тапицерията на пода са променени в кафяво. Нещо много впечатляващо в този проект е, че всички дървени елементи, някои от пластмасовите елементи и скоростния лост са ръчно боядисани, за да им се даде бид на износена стомана. Какво е още по-хубавото е , че аудио системата е изцяло заменена с DLS тонколони и усилвател. В допълнение, интериорът е с много добра шумоизолация, което допринася за по-голямо удобство и сега дори и най-малките вибрации са премахнати. За финал на вратите са монтирани лазери, които прожектират логото на Vilner.

Mercedes-Benz SL-Class от Vilner Mercedes-Benz SL-Class от Vilner Mercedes-Benz SL-Class от Vilner Mercedes-Benz SL-Class от Vilner Mercedes-Benz SL-Class от Vilner Mercedes-Benz SL-Class от Vilner Mercedes-Benz SL-Class от Vilner Mercedes-Benz SL-Class от Vilner Mercedes-Benz SL-Class от Vilner Mercedes-Benz SL-Class от Vilner Mercedes-Benz SL-Class от Vilner Mercedes-Benz SL-Class от Vilner

© 2013 TXD LTD
Още в Новини
mercedes-r500-by-inf-1_1600x0w
Mercedes-Benz R500 от Infinite Auto Design

Някой да си спомня Mercedes-Benz R-Class? Накратко, това е опит на Mercedes-Benz...

Close