Mercedes-Benz S-Class XXL от Ares Atelie

Share


Публикувано на: 4/02/2015

Mercedes-Benz S-Class XXL от Ares Atelie

Най-дългата версия на Mercedes-Benz S-Class, която ще се предлага под марката Pullman, все още чака пускането си в производство. За тези, които са изчерпали своето търпение, ателието за тунинг Ares Atelier предлага своя версия на лимузината, оборудвана с трети ред седалки.

Проектът носи името S-Class XXL и е създаден на базата на познатия вече седан. Той е уголемен по стандартния начин, след като инженерите са удължили разстоянието между двете оси. Благодарение на това лимузината е пораснала с около метър, като е поучила и редица допълнителни опции.

Автомобилът е претърпял и технически изменения, като най-важното е преработената скоростна кутия. Увеличена е също така дебелината на стъклата, както и мощността на спирачните механизми. Част от каросерията е от карбон, нови са и 21-цоловите джанти от лека сплав.

Mercedes-Benz S-Class XXL от Ares Atelie

Не се съобщава с какъв двигател е оборудвана лимузината, но от Ares Atelier твърдят, че неговата мощност след тяхната намеса ще достигне 600 к.с. Най-вероятно става дума за 12-цилиндровия мотор от Mercedes-Benz S600, който развива 530 к.с. С него автомобилът ще ускорява от 0 до 100 км/ч за 4.8 секунди.

В задната част на машината са поставени нови луксозни кресла, обърнати едно към друго, игрова конзола, два вградени таблета с възможност за достъп до интернет, специални хладилни шкафчета и други екстри. Освен това от компанията са готови и да бронират автомобила.
Източник: www.automedia.investor.bg

Mercedes-Benz S-Class XXL от Ares Atelie

 

Mercedes-Benz S-Class XXL от Ares Atelie Mercedes-Benz S-Class XXL от Ares Atelie Mercedes-Benz S-Class XXL от Ares AtelieAres-Atelier-S-Class-3 Mercedes-Benz S-Class XXL от Ares Atelie Ares-Atelier-S-Class-10Ares-Atelier-S-Class-9 Ares-Atelier-S-Class-8 Ares-Atelier-S-Class-4

© 2015 TXD LTD
Още в Новини
Mercedes-AMG GT (C 190) 2014
Mercedes-AMG GT – кошмарът на Porsche 911! (Видео)

Новият AMG GT е не просто поредния конкурент на Porsche 911. Той...

Close