Mercedes-Benz S-Class W222 е най-добрата луксозна лимузина

Share


Публикувано на: 14/11/2013

Mercedes-Benz S-Class W222 е най-добрата луксозна лимузина

Читателите на “BILD am SONNTAG” и “AUTO BILD”, заедно с жури от автомобилни експерти избраха новата Mercedes-Benz S-Class за най-добър автомобил във високия луксозен сегмент и я отличиха със „Златен волан“. Така Mercedes-Benz печели победа в съревнованието за 23-ти път.

Над 100 000 читателя на “BILD am SONNTAG” и “AUTO BILD” избраха своите лични фаворити сред 49 модела, сегментирани в шест категории. Най-добрите 5 от всяка категория участваха във финалната фаза на тестовия терен Pirelli в Балоко, Италия, където демонстрираха своите възможности пред независими автомобилни експерти, автомобилни състезатели и известни личности. Във високия луксозен сегмент първо място зае новата S‑Class.

Читателите и експертното жури възнаградиха с отличителната позиция S‑Class, приемана от мнозина за най-добрия автомобил на света, който поставя нови критерии по отношение на технологичния напредък и луксозното пътуване. На високата оценка новата S-Class отговаря и благодарение на множеството иновативни системи за сигурност, една от които дори предоставя възможност за следване на предния автомобил в задръстване,  както и с MAGIC BODY CONTROL – система, с която S‑класата се превърна в първия автомобил в света, който разпознава предварително колебанията на пътната настилка и автоматично регулира шасито, за да гарантира най-висок комфорт на водача и пътниците.

По отношение разхода на гориво луксозната лимузина също изпъква със стойности, които преди не много години бяха утопия дори за средния клас. И така се превръща и в най-икономичната лимузина в луксозния сегмент. Върховно постижение по отношение на ефективността е представената на автомобилното изложение IAA във Франкфурт S500 PLUG-IN HYBRID със среден разход от 3.0 литра на 100 километра, който отговаря на CO2-емисии от 69 грама на километър.
Източник: www.balkanstar.com/bg

Mercedes-Benz S-Class W222 е най-добрата луксозна лимузина Mercedes-Benz S-Class W222 е най-добрата луксозна лимузина Mercedes-Benz S-Class W222 е най-добрата луксозна лимузинаgtspirit-mercedes-s500-0015 gtspirit-mercedes-s500-0034 gtspirit-mercedes-s500-0152gtspirit-mercedes-s500-0127 gtspirit-mercedes-s500-0082 gtspirit-mercedes-s500-0098

© 2013 TXD LTD
Още в Новини
Mercedes-Benz-SL63-AMG-6
Уникален Mercedes-Benz SL63 AMG с “Performance Package”

Mercedes-Benz SL63 AMG не е проектиран бъде грациозен като Ferrari California, а...

Close