Mercedes-Benz S-Class Coupe се тества на висока надморска височина

Share


Публикувано на: 19/07/2013

Mercedes-Benz S-Class Coupe се тества на висока надморска височина

Mercedes-Benz S-Class Coupe е забелязан да бъде тестван още веднъж, но този път е подложен на тестове на висока надморска височина. Дебютът на концептуалният модел ще бъде показан на автомобилното изложение във Франкфурт през септември 2013г. Mercedes-Benz S-Class Coupe разполага с подобен дизайн, с две врати, като на предишното поколение на Mercedes-Benz CL и тези конкретни шпионски снимки показват, че Mercedes-Benz Coupe е драстично различен от сегашната седанова версия.

В резултат на това S-Class Coupe ще има напълно уникален стил в сравнение с нормалният S-Class, включително преработени фарове, стопове, предна и задна броня. Освен това, този прототип показва наклоненото предното стъкло, което ще дебютира при Mercedes-Benz S-Class Coupe, както и агресивни четворка ауспуси, спортни джанти и драстично по-малък цялостен облик.

За захранването на Mercedes-Benz S-Class Coupe ще има избор на различни агрегати от наскоро актуализираната и значително подобрена – Mercedes-Benz S-Class. Уникален двигател се очаква да дебютира в S-Class Coupe, това ще бъде S400 моделът с 3.0-литров би-турбо V6 двигател с мощност 333 кс и 480 Нм въртящ момент.

Mercedes-Benz S-Class Coupe се очаква да бъдат показан официално в завършената си форма на Женевското автомобилно изложение през 2015г. заедно с екстра-дългата база наречена “Pullman”.

Mercedes-Benz S-Class Coupe се тества на висока надморска височина

© 2013 TXD LTD
Още в Новини
9292142980_13e836e2d8_o
Рендър на Mercedes-Benz S-Class Pullman от Theophilus Chin

Не дълго след като първите папарашки снимки на предстоящият Mercedes-Benz S-Class Pullman...

Close