Mercedes-Benz S-Class Coupe се таства в Долината на смъртта

Share


Публикувано на: 27/07/2013

Mercedes-Benz S-Class Coupe се таства в Долината на смъртта

Mercedes-Benz S-Class Coupe е в процес на високо температурни тестове в Долината на смъртта в САЩ и главения изпълнителен директор на Mercedes-Benz USA – Стив Канон наскоро пусна в Twitter следното изображение на тежко замаскираният прототип.

Дебютът на концептуалният модел ще бъде показан на автомобилното изложение във Франкфурт през септември 2013г. Mercedes-Benz S-Class Coupe разполага с подобен дизайн, с две врати, като на предишното поколение на Mercedes-Benz CL и тези конкретни шпионски снимки показват, че Mercedes-Benz Coupe е драстично различен от сегашната седанова версия.

В резултат на това S-Class Coupe ще има напълно уникален стил в сравнение с нормалният S-Class, включително преработени фарове, стопове, предна и задна броня. Освен това, този прототип показва наклоненото предното стъкло, което ще дебютира при Mercedes-Benz S-Class Coupe, както и агресивни четворка ауспуси, спортни джанти и драстично по-малък цялостен облик.

За захранването на Mercedes-Benz S-Class Coupe ще има избор на различни агрегати от наскоро актуализираната и значително подобрена – Mercedes-Benz S-Class. Уникален двигател се очаква да дебютира в S-Class Coupe, това ще бъде S400 моделът с 3.0-литров би-турбо V6 двигател с мощност 333 кс и 480 Нм въртящ момент.

Mercedes-Benz S-Class Coupe се очаква да бъдат показан официално в завършената си форма на Женевското автомобилно изложение през 2015г. заедно с екстра-дългата база наречена “Pullman”.

© 2013 TXD LTD
Още в Новини
Aston-Martin-DB9-vs-Mercedes-Benz-CL65-AMG
Aston Martin и Mercedes-AMG плануват партньорство!

Aston Martin обяви преминаването към техническо сътрудничество с Mercedes-AMG, 100% субсидиране от...

Close