Mercedes-Benz S-Class Акценти

Share


Публикувано на: 13/06/2013

Mercedes-Benz S-Class 2014 W222

Mercedes-Benz положи основите за бъдещите технологии в луксозните автомобили с новия Mercedes-Benz S-Class. “Vision achieved” или “Визията е постигната” е това, което немските производител на автомобили казва по отношение на новия луксозен седан – Mercedes-Benz S-Class. Те наскоро пуснаха видео компилация, която показва всичко, което е написано в пресата преди няколко седмици за модела. Това не само доказва устойчивостта на Mercedes-Benz в сегмента за луксозни автомобили, а направо ги поставя на върха на хранителната верига.

Най-новото поколение S-Class е първият разработен S-Class с азиатския пазар като центъра на вниманието. Поради това Mercedes-Benz S-Class дълга база е в основата на гамата с късата база е разработен от нея.

Видеото акцентира на технологиите вътре и системите за сигурност , който са в основата на лукса и сигурността. Тя показва бизнесмен работещ по своя строителен проект. Работата на лаптоп или други устройства от самата кола е много лесна,  благодарение на това, че е свързана към интернет чрез вграден Wi-Fi. Безопасността е поставена на фокус, по-безопасно е за пешеходците, смяната на лентите е по-безопасна, спирането и нивата на безопасност продължата до безкрай.

Още по-добре, сред предлаганите двигатели са 3.0-литров V6 дизел с 254 кс в Mercedes-Benz S350 BlueTEC и 2.1-литров четирицилиндров дизелов двигател с 204 кс, в комбинация с 20 кВт електрически мотор за обща мощност от 228 кс в Mercedes-Benz S300 BlueTEC Hybrid. Mercedes-Benz предлага и битурбо 4.7-литров V8 бензинов двигател, който произвежда 449 ксp. Ние също така предполагаме, че последват S63 AMG и S65 AMG, заедно със заместник на Maybach.

Нека просто кажем, че не вие карате новия S-Class, а той ви кара вас!

© 2013 TXD LTD
Още в Новини
mercedes-slr-mclaren-14
Mercedes Benz SLR McLaren от Office-K

Японското тунинг ателие Office-K показва пореден нов проект година и един от...

Close