Mercedes-Benz ML63 BiTurbo от Brabus

Share


Публикувано на: 6/06/2013

Mercedes-Benz ML63 BiTurbo от Brabus

Brabus, добре познатия Mercedes тунинг специалист, показа на автомобилното изложение в Женева BRABUS Mercedes ML63 Biturbo, на базата на Mercedes ML63 AMG. Тяхната промяна на този автомобил ще постави нови стандарти за тунингованите SUV-та. Задвижван от 6.2L V8 двигател, който доставя 650 кс, този ML може да достигне максимална скорост от 310 км/ч и е едно невероятно време за ускорение от 4.2 секунди от 0 до 100 км/ч.

Специалистите от Brabus прекарват почти две години в работа по двигателя с двоен турбокомпресор добавящя над 140 кс. BiTurbo системата също включва голям интеркулер, двоен всмукателн колектор и катализатори с висока производителност. Само B63 Biturbo двигателя струва 69 800 евро, но предлага по-голяма мощност, отколкото всеки друг SUV на пазара.

Други уникални характеристики са модифицираната седем степенна Speedshift 7G-Tronic автоматична скоростна кутия и постоянното задвижване на четирите колела. В допълнение към тези подобрения, BRABUS ML е оборудван с тяхния елегантен WIDESTAR пакет, който има нови калници и брони отпред и отзад. Новата предна броня има три поразителни отвора за въздух, помощни фарове и дневни светлини.

Новият бодикит включва декоративни елементи на вратите и панели, които създават перфектен прехода между предната част на автомобила и задната част. Задната броня е с интегриран дифузьор и с отвори за хромираните накрайници на новата изпускателна система от неръждаема стомана проектирана от Brabus. Този SUV също получава заден спойлер и  Brabus монолок джанти – E Platinum Edition, специално предназначени за този автомобил, оборудвани с високоскоростни гуми.
Brabus също се инсталирали модул за управление, който ще регулира окачването на автомобила, за да намали височината му е с 30 мм и високо производителна спирачната система, за да подобри поведението на SUV-то и стабилността му. Те променят и интериора на колата и този мощен ML предлага изключителни интериорни акценти. Той има плочи с осветено лого от неръждаема стомана, нов спортен волан и напълно кожен интериор, направени от най-добрите Mastik и Alcantara кожи.  Цената на Mercedes ML63 Biturbo от Brabus започва от 190 602 евро.

Mercedes-Benz ML63 BiTurbo от Brabus Mercedes-Benz ML63 BiTurbo от Brabus Mercedes-Benz ML63 BiTurbo от Brabus

© 2013 TXD LTD
Още в Новини
brabus-gl-widestar-01
Mercedes-Benz GL Widestar от Brabus

Brabus винаги се опитва да ни впечатли с прецизно модифицирани автомобили, а...

Close