Mercedes-Benz ML Wide Body от German Special Customs

Share


Публикувано на: 23/08/2013

Mercedes-Benz ML Wide Body от German Special Customs

Немският тунер German Special Customs (GSC) представи най-новия си стайлинг пакет за всички настоящи Mercedes-Benz ML-Class модели. Те са създали широк бодикит за подобряване на производителността и подчертават линиите на немското SUV.

GSC бодикитът включва предна броня с интегрирани LED дневни светлини и преден спойлер с тесни отвори за вентилация. За подобряване на двигателната вентилация, GSC са интегрирали напълно нов преден капак с централен отвор. Специално направените раздути калници за предната и задната ос осигуряват масивен и зъл вид. GSC разработи изцяло нова задна броня с дифузьор с интегрирани накрайници за собствената им изпускателна система от неръждаема стомана. Оптичната модификация на Mercedes-Benz ML се допълва с помощта на набор от въглеродни капаци за страничните огледала. Допълнителен комплект за въздушното окачване може да се спуска по желание с помощта на електронен модул. GSC също така предлага пълен набор от декоративни части, изработени от въглеродни влакна за интериора, както и от специална кожа и алкантара за седалките и актуализация на скоростомера до 350 км/ч.

Mercedes-Benz ML Wide Body от German Special Customs Mercedes-Benz ML Wide Body от German Special Customs Mercedes-Benz ML Wide Body от German Special Customsdsc_0120 dsc_0064-2 dsc_0138

© 2013 TXD LTD
Още в Новини
Untitled-1
Mercedes-Benz S65 AMG забелязан на Нюрбургринг [Видео]

Не дълго след като новият Mercedes-Benz S63 AMG дебютира, по-голямия брат -...

Close