Mercedes-Benz GLA от BRABUS

Share


Публикувано на: 4/02/2015

Mercedes-Benz GLA от BRABUS

Германската тунинг компания Brabus отговори на силното търсене на дизелови автомобили и кросовъри в Европа, като доработи Mercedes-Benz GLA220 CDI.
Кросовърът, оборудван с 2.2-литров дизелов двигател с четири цилиндъра, е получил както по-спортен външен вид, така и повишена динамика.

Що се отнася до визуалните промени, те са сравнително семпли и засягат цвета на каросерията, както и броните, спойлерите, джантите, решетката на радиатора, праговете и дифузьора, които са решени в лъскав черен цвят. Различна е и изпускателната система, разчитаща на четири крайни тръби.
Интериорът е решен в унисон, като е получил контрастиращи оранжеви шевове, осветени прагове, уникални стелки, педали от неръждаема стомана и др.

Двигателят на автомобила е получил допълнителни 40 к.с. и 60 Нм, което обаче не се е отразило на разхода на гориво. Доработката е изцяло софтуерна, като предоставя на модела 210 к.с. и 410 Нм. Благодарение на това ускорението от място до 100 км/час става за 8 секунди, или с 0.3 сек. по-бързо от серийния модел. Максималната скорост на движение е увеличена с 5 км/час до 220 км/час.
Източник: www.automedia.investor.bg

Mercedes-Benz GLA от BRABUS

Mercedes-Benz GLA от BRABUS Mercedes-Benz GLA от BRABUS Mercedes-Benz GLA от BRABUSbrabus-tuned-mercedes-benz-gla-3 Mercedes-Benz GLA от BRABUS mercedes-benz-gla-220-cdi-preparada-brabus-30mercedes-benz-gla-220-cdi-preparada-brabus-28 mercedes-benz-gla-220-cdi-preparada-brabus-27 mercedes-benz-gla-220-cdi-preparada-brabus-26mercedes-benz-gla-220-cdi-preparada-brabus-1 brabus-tuned-mercedes-benz-gla-5 mercedes-benz-gla-220-cdi-preparada-brabus-31

© 2015 TXD LTD
Още в Новини
Mercedes-Benz-A45-AMG-2
“Най-мощен сериен хеч на света” ще е пак Mercedes!

Mercedes-Benz се готви да си върне званието "най-мощен сериен хечбек на света"....

Close