Mercedes-Benz G55 AMG Widestar от BRABUS в Саудитска Арабия

Share


Публикувано на: 1/06/2013

Mercedes-Benz G55 AMG Widestar от BRABUS в Саудитска Арабия

Brabus са доказали, че разбират как да пипнат един Mercedes-Benz. Техните тунинг програми са им спечелили репутация на едни от най-добрите на пазара в световен мащаб. В Близкия изток, компанията има още по-добра репутация като колите им са едни от най-често използваните. И не просто някакъв Brabus автомобил, а Brabus WIDESTAR G-Class  на базата на Mercedes-Benz G-Class има по-голяма популярност в този региони.

В това отношение, Brabus от Близкия Изток представи Mercedes-Benz G55 AMG снабдени с комплект Brabus WIDESTAR. Ние не може да каже, че има G800 комплектът, състоящ се главно от  от 6.3-литров V12 би-турбо двигател с впечатляващите 800 кс и 1420 Нм въртящ момент, който е ограничен на 1100 Нм. Съдейки от външността, това е безпогрешно Brabus WIDESTAR комплект.

Този конкретен автомобил има матово черно покритие на колата и джантите. Brabus WIDESTAR комплект идва с изразени калници, преден спойлер със светодиоди, нов облик за предната решетка и разширени арки на калниците, които осигуряват достатъчно място за 23-инчови джанти с 305/35 R23 високоскоростни гуми. Разполагате с пълен набор от опции и глезотийки за интериорни подобрения. Може да се поръчат от Brabus тапицерията – кожа, алкантара, карбон или дърво. Освен това те могат да изпълнят вашите специални изисквания за цвят и дизайн.

Mercedes-Benz G55 AMG Widestar от BRABUS в Саудитска Арабия Mercedes-Benz G55 AMG Widestar от BRABUS в Саудитска Арабия Mercedes-Benz G55 AMG Widestar от BRABUS в Саудитска АрабияMercedes-Benz G55 AMG Widestar от BRABUS в Саудитска Арабия Mercedes-Benz G55 AMG Widestar от BRABUS в Саудитска Арабия Mercedes-Benz G55 AMG Widestar от BRABUS в Саудитска АрабияMercedes-Benz G55 AMG Widestar от BRABUS в Саудитска Арабия Mercedes-Benz G55 AMG Widestar от BRABUS в Саудитска Арабия Mercedes-Benz G55 AMG Widestar от BRABUS в Саудитска АрабияMercedes-Benz G55 AMG Widestar от BRABUS в Саудитска Арабия Mercedes-Benz G55 AMG Widestar от BRABUS в Саудитска Арабия Mercedes-Benz G55 AMG Widestar от BRABUS в Саудитска Арабия

© 2013 TXD LTD
Още в Новини
image00007
Mercedes SLK WideBodyR от Expression Motorsport

Белгийският тунер на Mercedes-Benz показа творението си - Mercedes SLK WideBodyR от...

Close