Mercedes-Benz G-Class “Speranza” от MANSORY

Share


Публикувано на: 16/05/2013

Още едно творени на Mansory е изложено на “Top Marques Monaco” тази година и се нарича Mansory G-Class “Speranza”. Показана по-рано през годината, кабрио версията на G-Class е базирана на Mercedes-Benz G500. И е голям образ! Mansory “Speranza” разполага с множество подобрения започващи от екстериора. Те включват нови раздути калници от въглеродни влакна, които разширяват колата с впечатляващите 20 мм и са съчетани с промененият дизайн на предната броня с интегрирани LED дневни светлини и изцяло карбонов капак.

Нещото, което прави Mansory “Speranza” още по-уникален, са уникалните Mansory фарове, които включват скрити индикатори. В резултат на разширяването на “Speranza” вече може да побере по-големи джанти, а Mansory са предпочели 24 инчови джанти с 305/35 Vredestien Ultrac Vorti гуми.

Под предния капак на Mansory “Speranza” се криес невероятно обновен двигател, който сега доставя 700 кс и електронно ограничен въртящ момент на 900 Нм. Това увеличаване на мощността е постигнато чрез  цялостно преработване на V8-кът с участието на нови бутала, мотовилки, лагери, колянов вал, валове, нова глава, както и набор от други нови или модифицирани компоненти на двигателя.

Mercedes-Benz G-Class "Speranza" от MANSORY Mercedes-Benz G-Class "Speranza" от MANSORY Mercedes-Benz G-Class "Speranza" от MANSORYMercedes-Benz G-Class "Speranza" от MANSORY Mercedes-Benz G-Class "Speranza" от MANSORY Mercedes-Benz G-Class "Speranza" от MANSORY

© 2013 TXD LTD
Още в Новини
SLR Stirling Moss
Риана купила Mercedes-Benz SLR Stirling Moss на Крис Браун

Въпреки спорни моменти във връзката им през последните няколко години, Риана и...

Close