Mercedes-Benz G-Class от MANSORY

Share


Публикувано на: 17/05/2013

Mansory показа своята тунинг програма за Mercedes-Benz G-Class  придаваща на всевехода по-спортно и значително по-индивидуалистичено усещане. Той разполага с нов аеродинамичен кит с преден спойлер, предна броня, LED дневни светлини и нова радиаторна решетка.

Основните фарове са в центъра на новият дизайн на Mansory. Това дава на Mercedes-Benz G-Class от Mansory напълно уникален вид. Предният капак е от въглеродни влакна сливащ се със спойлерът на покрива. G-Class разполага и с нова задна броня, проектирани с дифузьор и завършена с набор от карбонови капаци. Новите огледала от въглеродни влакна и добавените декоративна лайсна от въглеродни влакна допринасят за спортения вид.

Mansory добавят и нова спортна изпускателна система даващя силен и открояващ се звук. Mercedes-Benz G-Class от Mansory седи на най-новата разработка на компанията, джанти от олекотен метал. Джантите са 23 инча. Те са покрити с ултра-висока производителни 305/30/23 гуми Vredestein Ultrac Vorti.

Интериорът на този Mercedes-Benz G-Class от Mansory не е забравен. Той разполага кожа обработена от майстори-занаятчии и е особено издръжлива, но все така изключително мека. Волана също получава преобразяване с нова тапицерия и контрастиращи шевоте. Педалите, произведени от алуминий и истинските елементи от въглеродни влакна допринасят за изключителната Mansory визия за Mercedes-Benz G-Class.

Mercedes-Benz G-Class от MANSORY Mercedes-Benz G-Class от MANSORY Mercedes-Benz G-Class от MANSORY Mercedes-Benz G-Class от MANSORY Mercedes-Benz G-Class от MANSORY Mercedes-Benz G-Class от MANSORY

© 2013 TXD LTD
Още в Новини
image000301
Посещение в шоурума на FAB Design

Fab Design не изисква представяне. Швейцарският тунер доказа, че е един от...

Close