Mercedes-Benz E-Class 2016 Hybrid

Share


Публикувано на: 30/10/2014

Mercedes-Benz E-Class 2016 Hybrid

Новата генерация на модела излиза на пазара през 2016 г. и ще прилича на флагмана S-Class. Mercedes-Benz E-Class трябва да се появи на пазара през 2016 г. Тя ще бъде по-голяма, но по-лека и по-спортна от предишния модел. Ще я произвеждат на платформата MRA със задно предаване, използвана за актуалните C- и S-Class. По външност също ще прилича на флагмана на марката. Явно след успеха му Mercedes-Benz не спира да прилага тази вече готова и издържала преценката на купувачите формула. Външно E-Class ще е с повече заоблени линии.

Подобрения ще има и в салона на автомобила. Там ще открием нови централен панел, мултимедийна система (между другото, взета назаем от S-Class). За двигателите е все още рано да се говори, но все пак ще споменем, че ще има и хибридна версия, а най-мощният вариант ще е E63 AMG, обзаведен с 4.0-литров битурбомотор V8.
Източник: www.avtocatalog.org

© 2014 TXD LTD
Още в Новини
Mercedes-Benz Media Night im Piscine Molitor am Vorabend der "Mondial de l´Automobile Paris 2014"Mercedes-Benz Media Night at the Picine Molitor on the occasion of the "Mondial de l´Automobile Paris 2014"
Mercedes-AMG GT звук! (Видео)

 Малко са актуалните коли, които могат да се мерят с Jaguar. Поне...

Close