Mercedes-Benz CLS63 AMG от Vorsteiner

Share


Публикувано на: 27/12/2013

Mercedes-Benz CLS63 AMG от Vorsteiner

Тази година, Vorsteiner пуснаhха множество нови визуални и подобряващи мощността пакети за някой от най-добрите спортни автомобили в света. Последният им шедьожър е базиран на Mercedes-Benz CLS63 AMG.

Тъй като Mercedes-Benz CLS63 AMG е вече един от най-добрите и най-мощните седани в света, Vorsteiner решиха да не бърникат по двигателя и да се придържат само към екстериорни подобрения. Първо и преди всичко Mercedes CLS63 AMG разполага с нов карбонов преден сплитер интегриран в оригиналната бронята на AMG. Този нов сплитер не просто добавете допълнителна агресия към вида на CLS63 AMG, а и също помага, като добавя притискащата сила отпред.

Останалите промени по CLS63 AMG от Vorsteiner са в задната част. Те включват чисто нов карбонов заден дифузьор. Както при всички Vorsteiner части, този нов дифузьор се монтира директно върху стандартната задната броня. Завършващ елемент е новият карбонов спойлер на багацника, добавящ допълнително агресия към колата. Не може да пропуснем и джантите използвани от тунера, те се вписват уникално в цялостната визия на колата.

Както вече споменахме, Mercedes-Benz CLS63 AMG от Vorsteiner разполага с напълно стандартният двигател от AMG, а именно 5.5-литров битурбо V8 двигател с мощност 557 кс и 720 Нм на въртящ момент!

Mercedes-Benz CLS63 AMG от Vorsteiner Mercedes-Benz CLS63 AMG от Vorsteiner Mercedes-Benz CLS63 AMG от Vorsteinercls_007 cls_006 cls_005

© 2013 TXD LTD
Още в Новини
Mercedes-Benz C 250 BlueTEC, Avantgarde, Diamantweiss metallic,
Mercedes C63 AMG ще получи 4.0-литров BiTurbo V8-ак

От доста време насам има противоречиви данни за това какъв двигател ще...

Close