Mercedes-Benz CLS500 GSC от Design Spectrum Car

Share


Публикувано на: 5/07/2013

Mercedes-Benz CLS500 GSC от Design Spectrum Car

Design Spectrum Car е тунинг фирма от Дубай – ОАЕ и те показаха новия си проект на базата на Mercedes-Benz CLS500, снабден с “German Special Customs” кит. Ние сме ви показвали проекта от GSC тук, а именно Mercedes-Benz CLS63 AMG “Stealth” от GSC. Kомплектът върви с името “Stealth” за всички Mercedes-Benz CLS-и.

Както винаги, този комплект предлага по-широк и много по-агресивна вид, благодарение на нова броня с вграден LED дневни светлина. Черната радиаторна решетка е снабдена с логото на фирмата “GSC “. A новият капак на двигателя има широк отвор за охлаждане на двигателя.

Ширината е допълнително подчертана от набор от нови калници и нови странични прагове с отвори в тях. Spectrum не споменава нищо за увеличаване на мощността в техния проект, който е на базата на този бял CLS500. Обикновено този комплект се предлага и с комплект за увеличаване но конете, който предлага увеличение до 750 кс и максимален въртящ момент до 1150 Нм от 5.5 литровият V8 BiTurbo двигател, но това е за AMG модела, а това не е AMG.

Това се постига чрез допълнителна охладителна система за водата на интеркулера, набор от по-големи турбини, както и новя изпускателна ситема. Подобно на предната част, задницата също изглежда по-агресивно сравнение с тази, която се предлага в серийно производство. Новата броня е с интегриран дифузьор от карбон и въздуховоди от двете страни. A четиритръбна спортна изпускателна система, изработена от висококачествена стомана е интегрирана в дифузера.

Mercedes-Benz CLS500 GSC от Design Spectrum Car

Mercedes-Benz CLS500 GSC от Design Spectrum Car Mercedes-Benz CLS500 GSC от Design Spectrum Car image00007

© 2013 TXD LTD
Още в Новини
E63
Mercedes-Benz E63 AMG Alpha 9 BiTurbo с 900кс!

Когато чуете името Alpha, веднага се сещате за чудовищният Nissan GT-R, който...

Close