Mercedes-Benz CE63 AMG Concept от VFDesignz

Share


Публикувано на: 17/05/2013

Mercedes-Benz CE63 AMG Concept от VFDesignz

Много обичаме когато някои талантлив фен реши да създаде концептуален автомобил. Днес имаме възможност да се насладим на такъв автомобил. Фенът на име Рафаел е създал своя версия на това как трябва да изглеждат бъдещите Mercedes AMG-та .

Според Рафаел, CE63 Concept е смесица между C и E-Class купе. Както можете да видите от неговият рендъринг, дизайнът от двата модела на Mercedes са съчетани много добре, включва смъкната AMG визия, съчетана с черни джанти (нямаме информация за размера, ние предполагаме 20 инча). Рендерът, доколкото можем да се види е оборудван с подходящ двигател на AMG – V8 би-турбо.

Несъмнено в купе вариант, CE63 не изглежда много различно от текущите модели на C и E-Class купета, на които е базирана. Един бърз поглед и няма да познаете, че това не  проект на Mercedes. Дали това е добро нещо, или не, е до лични предпочитания. Mercedes не са известени със скандални дизайни, но това не изглежда като нещо, което Mercedes не биха пуснали като концепция.

В същото време, разгледайте концепцията и ни кажете вашето мнение в коментарите по-долу. Ние харесваме потенциалът на този рендър.

© 2013 TXD LTD
Още в Новини
Mercedes-SLK-55-AMG-with-SLR-Engine
Mercedes SLK55 AMG с двигател от SLR McLaren срещу Enzo

Размяната на двигатели е често срещани сред автомобилите в САЩ. Виждали сме...

Close