Mercedes-Benz C63 AMG с компоненти от SLS AMG дело на PP-Performance

Share


Публикувано на: 11/06/2013

Mercedes-Benz C63 AMG с компоненти от SLS AMG дело на PP-Performance

В стандартната си форма Mercedes-Benz C63 AMG е впечатляваща машина. Въпреки това, екипът на PP-Performance очевидно не са впечатлени от Mercedes-ът с 480 кс и решават да направят подобрения по двигателя и вземат части директно от Mercedes-Benz SLS AMG суперавтомобилът. PP-Performance взема целият всмукателен колектор, разпределителен вал, колянов вал и буталата от AMG SLS, и да ги монтира в теиния Mercedes-Benz C63 AMG с цел да се достигне най-малко 600 кс.

Докато говорим за тунинг, PP-Performance собстерника Салах Аламуди заяви: “Основната цел е да се достигне 600 кс. Ние сме повече от доволни от първите тестове, ние вече достигаме  605 кс, всичко върху това е бонус за нас. ”

За да тестват подобренията в C63 AMG в права линия, екипът я докараха на Yas Marina пистата в Абу Даби и успява да завърши четвърт миля само за 11.3 секунди, което го прави най-бързият регистриран атмосферен Mercedes-Benz C63 AMG в Близкия изток. Ако това не е достатъчно впечатляващо, PP-Performance вярва, че колата може да достигне време под 11 секундио в по-добри условия и по-ниски температури!

Mercedes-Benz C63 AMG с компоненти от SLS AMG дело на PP-Performance Mercedes-Benz C63 AMG с компоненти от SLS AMG дело на PP-Performance Mercedes-Benz C63 AMG с компоненти от SLS AMG дело на PP-Performance

© 2013 TXD LTD
Още в Новини
cuts_00002
Mercedes-Benz SL-Class от Vilner

Когато става дума за интериор, българските специалисти за луксозни тунинги - VILNER...

Close