Mercedes-Benz C63 AMG е oще по-титаничен!

Share


Публикувано на: 8/10/2014

Mercedes-Benz C63 AMG е oще по-титаничен!

В навечерието на автосалона в Париж ние успяхме да се докоснем до новата Super С-Class. Не, тя не генерира разход с цифрата три преди десетичната запетая – а просто могъща сила. Mercedes AMG C63 разполага с 476 „коня“, изстискани от 4-литров V8 BiTurbo, а при S-версията – дори 510. Към коляновия вал се прехвърлят от 600 до 700 Нм, които катапултират колата за 4.1 сек от 0 до 100 км/ч. AMG C63 S се справя дори с една десета от секундата по-бързо, а Т-моделът се „бави“ с още толкова при всяка от двете модификации. При това германците обещават с 30% по-нисък разход, отколкото при предшественика – т.е. средно около 8.2 л. Естествено, ако се поддадете на „гъдела“ на BiTrubo мотора, нищо чудно да постигнете двойно по-висока консумация. Тя обаче няма да бъде на вятъра – защото ще се наслаждавате на машина, гарантираща върхово удоволствие от шофирането.

Клиентите обичат С-Class с гени на AMG, тя е най-продаваният модел с качества, достойни за автомобилен спорт. С новото поколение на модела Mercedes направи кола, комбинираща изискан и въпреки това достатъчно спортен дизайн с върхови динамични постижения. Супер Benz-ът предлага невероятен звук благодарение на ауспуха със серийно вградени клапи. Той е част от голям пакет с „динамични“ екстри, сред които са специалната предна ос и електронно контролируем заден диференциал. Благодарение на тях AMG C63 не само се изстрелва напред, но и уверено атакува завоите. За съжаление за първото тестово шофиране ще трябва да изчакаме няколко седмици.

Отвътре хората от Щутгарт са пипнали модела подобаващо: всичко прави впечатление на изключително качествено, детайли като циферблатите, IWC-часовника и някои надписи подчертават специалния статус на колата. Новите спортни седалки са много удобни и предлагат не само добра странична опора, но и комфорт при дълги пътувания. Предлаганото място е колкото при серийната С-Class – така Т-моделът не губи практичността си.
Източник: www.autobild.bg

Mercedes-Benz C63 AMG е oще по-титаничен! Mercedes-Benz C63 AMG е oще по-титаничен! Mercedes-Benz C63 AMG е oще по-титаничен!Mercedes-Benz C63 AMG е oще по-титаничен! Mercedes-AMG C 63  Edition1 (BR 205); 2014 Mercedes-AMG C 63  Edition1 (BR 205); 2014

© 2014 TXD LTD
Още в Новини
asfasf
Драг състезание между Mercedes-Benz E63 AMG и BMW M3 F80 (Видео)

Новото поколение на BMW M3 - F80, е на пазара от съвсем...

Close