Mercedes-Benz C-Class с дълга версия в Пекин

Share


Публикувано на: 30/04/2014

Mercedes-Benz C-Class с дълга версия в Пекин

В Пекин Mercedes-Benz представи удължена версия на седана C-Class. Модификацията е разработена специално за азиатския пазар и за момента не се говори за доставки в други страни.
Но не се залъгвайте, това не е с цел екологични рестрикции. Идеята не е в луксозния седан да се возят максимален брой пътници, а един човек, но от бизнес сектора. От BMW и Audi вече лансираха своите удължени Серия 3 и А4, така че Mercedes се включват последни в играта.

За да участва в нея, С-Class има нова височина от 1522 мм (вместо стандартните 1442 мм), колесната база е удължена до 2920 мм (вместо стандартните 2840 мм), а дължината е 4766 мм (вместо стандартните 4686 мм), като целият спечелен обем облагодетелства пасажерите на задния ред седалки. Клиентите ще могат да избират за своите шофьори двигатели от 154 кс до 362 кс.
В новия модел са се появили няколко нови опции, които не са достъпни за базовия Mercedes-Benz C-Class. Например, на пътническата седалка се е появил допълнителен бутон за регулиране, който е достъпен за пътниците на задната седалка.

Освен увеличеното междуосие, новият C-Class е получил и друга адаптация за китайския пазар. В частност, тъчпадът на мултимедийната система в оборудването за Китай разпознава йероглифи.
Световната премиера на новото поколение на C-Class се състоя тази година в Детройт, а европейският дебют премина на автосалона в Женева през март. В сравнение с предшественика си автомобилът е получил изменения както в конструктивен план, така и във външния вид.
Източник: www.ams.bg

Mercedes-Benz C-Class с дълга версия в Пекин Mercedes-Benz C-Class с дълга версия в Пекин Mercedes-Benz C-Class с дълга версия в ПекинMercedes-Benz C-Class с дълга версия в Пекин Mercedes-Benz C-Class с дълга версия в Пекин Mercedes-Benz C-Class с дълга версия в ПекинMercedes-Benz at the Auto China, Beijing 2014 Mercedes-Benz auf der Auto China, Peking 2014 Mercedes-Benz at the Auto China, Beijing 2014 Mercedes-Benz auf der Auto China, Peking 2014 Mercedes-Benz at the Auto China, Beijing 2014 Mercedes-Benz auf der Auto China, Peking 2014

© 2014 TXD LTD
Още в Новини
Mercedes-Benz B-Klasse Electric Drive / Mercedes-Benz B-Class El
Mercedes обявиха цената на B-Class Electric Drive

Германската компания Mercedes обяви цената на електрическата версия на новия B-Class. Моделът...

Close