Mercedes-Benz A-Class от Inden Design и Binz Sport

Share


Публикувано на: 14/07/2013

Mercedes-Benz A-Class от Inden Design и Binz Sport

Един от най-яките хечбеци тази година трябва да бъде Mercedes-Benz A45 AMG, който наскоро излезна. В това отношение основяният в Ренерод, Германия – Inden Design си партнира с колегите от Binz Sport  и двете тунинг ателиета са работили по два Mercedes-Benz A-Class автомобили.

Те не са просто обикновени A-Class-и, тъй като идват с AMG спортен пакет, който им дава същия облик като A45 AMG. Започваме с тъмно сивият: оборудван с AMG пакет, който идва с предна и задна броня и странични прагове. Също има устна от истински карбон на предната броня. Страничните прагове са заменени с такива от ултра-лек материал и дифузор от карбон отзад.

Изгорелите газове вече излизат от AMG изпускателната система използвана в C63 AMG Black Series. Колата след това е качена на BBS CH-R джанти са с размер 8.5 X 9 инча отпред с гуми 225/35R19 и 9.5 X 19 см в задната част с гуми 255/30R19. Окачването е по-твърдо, това е част от подобренията на Inden Design.

След това идва и червеният автомобил, който дойде с оригиналния AMG оптичен пакет, допълнен от карбонова устна в предната част, сменение странични прагове, както при сивата. Карбоновите части са оставени да контрастират. Същия заден дифузьор и изпускателна система като при първата кола са използвани и тук. Колелата на червена кола са матово черни Barracuda Shoxx джанти са с размер 9 х 19  инча, обути с гуми 235/35R19. Той е запазил окачването си, но са го понижили с 35 mm.

Mercedes-Benz A-Class от Inden Design и Binz Sport Mercedes-Benz A-Class от Inden Design и Binz Sport Mercedes-Benz A-Class от Inden Design и Binz Sportbinz-und-inden-024 binz-und-inden-026 binz-und-inden-027binz-und-inden-028 binz-und-inden-043 binz-und-inden-042

© 2013 TXD LTD
Още в Новини
2014-mercedes-s-class-pullman-0711
Първи снимки на Mercedes-Benz S-Class Pullman

Луксозната лимузина бе заснета без никакъв камуфлаж! Германското издание "Automedia" публикува първите...

Close