Mercedes-Benz ще чупят рекорди през 2015 г.

Share


Публикувано на: 17/01/2015

Mercedes-Benz ще чупят рекорди през 2015 г.

Ръководството на Mercedes-Benz смята да увеличи продажбите на автомобилите на марката през 2015 г., като това ще стане благодарение на пускането на пазара на редица нови модели. Това съобщи ръководителят на концерна Daimler-AG Дитер Цетче, цитиран от “Automotive News”.
„Смятам, че ни очаква една много добра година – каза Цетче. – Благодарение на новите продукти, които вече пуснахме, а и на тези, които предстои да представим на световните пазари през 2015 г., ще успеем значително са укрепим позициите си и да увеличим продажбите си.“

Очаква се през настоящата година Mercedes-Benz да представи общо 11 нови модела. Първи ще дебютира спортният седан С450, който ще се продава под марката AMG Sport. Предстои да излезе и Mercedes-Maybach S-Class, представен през ноември на автосалона в Лос Анджелис.
През март трябва да бъде готов и CLA Shooting Brake, а заедно с него ще се появят хибридният C-Class и спортният Mercedes-AMG GT. Месец по-късно стартират продажбите на Mercedes V-Class, както и на новото поколение на Smart.

През втората половина ще бъде обновена гамата от кросовъри на производителя от Щутгарт. Наследникът на GLK – новият GLC, ще е на разположение на дилърите през юни. По същото време ще излезе и GLE, който ще се конкурира за клиенти с BMW X6. Той ще се предлага както с 5, така и с 3 врати.
През септември трябва да видим фейслифта на A-Class, а през ноември новото купе C-Class.
Източник: www.automedia.investor.bg

© 2015 TXD LTD
Още в Новини
Mercedes-Benz C 450 AMG 4MATIC, (BR 205), 2015
Mercedes-Benz C450 AMG Sport е реалност!

Първият представител на новата линия автомобили на Mercedes-Benz – AMG Sport, се...

Close