Mercedes-Benz пускат нови аксесоари за E-Class

Share


Публикувано на: 14/05/2013

Излезна гама аксесоари от Mercedes-Benz за новия E-Class модел седан и комби, която се състои от над 140 висококачествени продукта. Основният акцент е върху разширените мултимедийни системи и елегантно-спортните продукти от Mercedes-Benz. Подвижността днес е много повече от просто придвижване от точка А до точка Б. С мултимедийните продукти от гамата за аксесоари, водачът на новия E-Class е мобилен и в интернет.

Mercedes-Benz ” InCar Hotspot” внася в интернет пространството в новият E-Class. Това е специален безжичен рутер, който използва SIM карта и антената на колата, за да създаде безжична интернет връзка, дори когато колата е в движение. За да се свържете ви е нужно WiFi устройство от някакъв вид (лаптоп, таблет, мобилен телефон, MP3 плейър).

Drive Kit Plus за iPhone заедно с “Digital DriveStyle” приложението разработено от Daimler, позволява безпроблемно интегриране на iPhone моделите 4 и 4S в E-Class. Акцентите включват “Siri” гласов контрол, навигация от Garmin с интернет-базирана в реално време информация за трафика, Google онлайн POI търсене, включващо Street View и 3D карта, както и система в реално време за споделяне на местоположение Glympse. Допълнителни функции включват Facebook , Twitter и AUPEO! Лично радио, както и интернет радио, обхващащо национални и международни станции. Mercedes-Benz телефонен модул с Bluetooth също включва множество мултимедийни функции. С участието на интегриран UMTS модул, свързан директно към външната антена на автомобила, осигурява на COMAND Online системата бърза, стабилна и сигурна интернет връзка.

IPAD интеграция Plus в задната част предлага ергономичен и безопасен начини за инсталиране на Apple Tablet PC в задната част на автомобила, при което те запазват всички свои обичайни функции. Първокласени забавления на втория ред също става възможно, благодарение на задната система – System Seat Entertainment, която се състои от два 17.8 см дисплеи с вграден DVD плейър, USB и SD слот за карти, инфрачервени слушалки и инфрачервено дистанционно управление.

Истинска индивидуализация с Mercedes-Benz спортно оборудване. Mercedes-Benz спортната техника е наименованието под което Mercedes-Benz предлага широка гама от елегантни и спортен продукти. Следните акценти вече са добавени към новият E-Class.

Предната престилка подчертава широчината на колата и придава на предния край привидно нисък център на тежестта. Спойлерът е изработен от подсилен полиуретан. Тази допълнитела част, която не трябва да бъде вписан в документите на превозното средство, може да се боядиса в вашият оторизиран сервиз на Mercedes-Benz в цвят по ваш избор.

Джантите с 5 двойни спици придава на новия E-Class елегантно спортен вид, благодарение на своя матово-чернен завършек. Новите джанти от Mercedes-Benz се предлагат в размер на 8.5 J х 109 ЕТ48 за предната ос и 9.5 J х 0109 ET 48 за задната ос.

Еднин необичаен нощен вид се предоставя от осветената Mercedes звезда , достъпна за превозни средства с централно разположен звезда. Оптични кабели и светодиодни лампи осветяват централната звезда на радиаторната решетка, когато колата се заключва и отключва с дистанционно управление и когато вратите или багажното отделение са отворени.

Всичко с теб, където и да отидете: Носещи системи и покривни кутии.

Големи багажни отделения на E-Class седан и комби са една от причините тези превозни средства да са точният избор за семейства. Техният транспортен капацитет може да се повишава с аксесоари:

Згъваем багажник за колела слагащ се на теглича е на разположение, позволяващ транспортирането на две или три колела. Практична функция, която гениално позволява на механизма да се разтегла и позволява да се използва багажното отделение. Тези, които предпочитат да превозват багаж на покрива на автомобила може да изберат Alustyle багажмик (за седан) или Alustyle Easy-Fix II багажник за релси (за комбито), заедно с много лекият багажник за колела, например.

Кутиите за покрив на Mercedes-Benz се предлагат в три размера. Моделите с капацитет от 330, 400 и 450 литра може да се отварят от двете страни. 3-болтова система на заключване за контейнерите осигурява ефективна защита кражба.

Най-високите стандарти за качество и безопасност!
Продуктовата гама от аксесоари на Mercedes-Benz отговаря на същите строги стандарти за качество и безопасност, които Mercedes-Benz изисква за техните автомобили!

Mercedes-Benz Zubehör E-Klasse Limousine | T-Modell Mercedes-Benz Zubehör E-Klasse Limousine | T-Modell Untitled-1Mercedes-Benz Zubehör E-Klasse Limousine | T-Modell Mercedes-Benz Zubehör E-Klasse Limousine | T-Modell Mercedes-Benz Zubehör E-Klasse Limousine | T-Modell Mercedes-Benz Zubehör E-Klasse Limousine | T-Modell Mercedes-Benz Zubehör E-Klasse Limousine | T-Modell Mercedes-Benz Zubehör E-Klasse Limousine | T-ModellMercedes-Benz Zubehör E-Klasse Limousine | T-Modell Mercedes-Benz Zubehör E-Klasse Limousine | T-Modell Mercedes-Benz Zubehör E-Klasse Limousine | T-Modell

© 2013 TXD LTD
Още в Новини
8430672570_42866dfd12_b
Mercedes-Benz C63 AMG Black Series от Velos Designwerks

Последният пакет от световноизвестните Velos Designwerks току-що беше освободен с най-новото попълнение бодикит...

Close