Mercedes-Benz може да отвори завод в Мексико

Share


Публикувано на: 15/06/2013

По последни данни, Mercedes-Benz обмисля отварянето на нов производствен обект в Мексико. А Мексико със сигурност не е столица на автомобилните ентусиасти, главения изпълнителен директор на Ферари за Северна Америка наскоро каза, че Мексико се очертава да бъде следващият Китай и този начин настоящите планове на Mercedes-Benz са напълно разбираеми.

Изпълнителният директор на Mercedes-Benz колите в Мексико, Петър Табера наскоро каза: “Има ясен интерес към вътрешния пазар. Няколко алтернативи се разглеждат, един от които е да се произвежда съвместно с Nissan в Мексико, или да имат Renault завод в Мексико, които също могат да ги произвеждат “.

Табера след това разкри, че луксозното изпълнение на Nissan , Infiniti също обмисля откриването на завод в Мексико и ако го е направил, изберани Infiniti модели могат да включват и Mercedes-Benz двигатели.

Последният автомобил от Mercedes-Benz, ударил световните пазари е новият Mercedes-Benz CLA-класа с производство очакващо се да достигне 400 000 бройки годишно, от които повече от 1000 единици се насочват директно за Мексико.

Mercedes-Benz CLA- Mercedes-Benz може да отвори заводи в Мексико Mercedes-Benz CLA- Mercedes-Benz може да отвори заводи в Мексико Mercedes-Benz CLA- Mercedes-Benz може да отвори заводи в МексикоMercedes-Benz CLA- Mercedes-Benz може да отвори заводи в Мексико Mercedes-Benz CLA- Mercedes-Benz може да отвори заводи в Мексико Mercedes-Benz CLA- Mercedes-Benz може да отвори заводи в МексикоMercedes-Benz CLA- Mercedes-Benz може да отвори заводи в Мексико Mercedes-Benz CLA- Mercedes-Benz може да отвори заводи в Мексико Mercedes-Benz CLA- Mercedes-Benz може да отвори заводи в Мексико

© 2013 TXD LTD
Още в Новини
Untitled-1
Mercedes показа S63 AMG, очаквана през 2014г.

Определението официални шпионски снимки винаги ни е допадало. Последно компанията иска ли...

Close