Mercedes-Benz започват да продават коли онлайн

Share


Публикувано на: 4/12/2013

Mercedes-Benz започват да продават коли онлайн

“Bloomberg” съобщава, че немският автомобилен гигант – Mercedes-Benz ще започне да продава коли онлайн посредством хамбургския си дилър. Настоящият ход на компанията идва, след като друг немски автомобилен концерн – BMW се впусна в авантюрата за продажба на возилата си онлайн.

От днес, всеки, който има възможността и желанието може да закупи возило на немската компания, избирайки измежду 70 модела на автомобилния гигант чрез директна продажба през Интернет, като се включва възможността за закупуване на лизинг, осигуряването на поддръжка и застраховане на возилото.
“Това е едно съвсем ново поприще и ние следваме своята визия”, споделя на специално свикана за целта конференция в Щутгарт – Андрея Финкбайнер-Мюлер, шеф на отдела за дилърското развитие и подобряване на клиентските услуги към немската компания.

Производителите на превозни средства се насочват все повече към Мрежата за директна продажба на продуктите си, като наскоро BMW, най-големият конкурент на Mercedes-Benz, започна да предлага в Интернет електрическия си модел i3. Дороти Чампа от “Bloomberg” напомня, че подобен ход е продиктуван от сериозната конкуренция в продажбите на автомобили на онлайн магазини за коли, като Mobile.de и други. Освен това Финкбайнер-Мюлер заявява, че “Mercedes”, един от най-големите производител на луксозни возила в света, насочва онлайн усилията си основно към тези, които все още не са притежавали кола от именитата марка.
Очаква се “Daimler AG” да стартират и втори онлайн магазин във Варшава в началото на следващата година.
Източник: www.kaldata.com

Mercedes-Benz започват да продават коли онлайн Mercedes-Benz започват да продават коли онлайн Mercedes-Benz започват да продават коли онлайнMercedes-Benz S 350 BlueTec ( W222) 2012 Mercedes-Benz S 350 BlueTec ( W222) 2012 Mercedes-Benz S 350 BlueTec ( W222) 2012

© 2013 TXD LTD
Още в Новини
ROZdQ7pRdWdl72u
Новият Mercedes-Benz C-Class бе заснет без камуфлаж!

Преди време видяхме първите снимки на новия Mercedes C-Class, но това е...

Close