Mercedes-Benz Е-Class “Black Bison” от WALD International

Share


Публикувано на: 18/03/2014

Mercedes-Benz Е-Class "Black Bison" от WALD International

Добре познатата ни японска тунинг компания Wald International, специализирана в модифицирането на луксозни автомобили, разкри последната си програма. Тя е предназначена за преминалата през традиционния фейслифт Mercedes-Benz E-Class. В случай, че решите да се сдобиете с арогантната външност, ще я откриете в гамата на компанията с наименованието “Black Bison Edition”.

Стилистичният пакет изпъква с тотално ревизирана външност, която е типично в стила на реномираните японски тунинг майстори. Програмата им за Е-Class бе представена още през изминалия автомобилен салон в Токио, а сега е вече може да бъде поръчана от всеки клиент, независимо от кой континент е той.

Виждаме новите предна и задна брони, съчетани с вертикалните диодни светлини за шофиране през деня наред с внушителните странични прагове и задната престилка. За обновената Е-Class също така се предлага и задно крило, комбинирано със спойлер на покрива. Заводските джанти могат да бъдат заменени с 20-цоловите алуминиеви Portofino P21C, като дизайнът е изцяло проектиран от технолозите на Wald International.

Заводската изпускателна система има възможност да бъде заменена с по-агресивна, като накрайниците й са далеч по-стилни от стоковите. Окачването подлежи на ревизия, като може да бъде допълнително снижено.
Източник: www.tuning.bg

Mercedes-Benz Е-Class "Black Bison" от WALD International Mercedes-Benz Е-Class "Black Bison" от WALD International Mercedes-Benz Е-Class "Black Bison" от WALD Internationalmercedes-wald-_1500849_50_51 mercedes-wald-w212_a_stu_017_2 mercedes-wald-_1500694_5_6mercedes-wald-_1500691_2_3 mercedes-wald-_1500655_6_7 mercedes-wald-w212_a_stu_124_2

© 2014 TXD LTD
Още в Новини
agadg
Новата реклама на Mercedes CLA + котка

Mercedes-Benz замени кокошките с котки в ново видео, което демонстрира аеродинамичната ефективност...

Close