Mercedes-Benz е готов с купето S65 AMG

Share


Публикувано на: 27/01/2014

Mercedes-Benz е готов с купето S65 AMG

Новият CL-Class ще се предлага в 4 версии. Серийната версия на купето Mercedes-Benz S-Class ще бъде официално показана по време на автосалона в Женева, съобщиха от компанията. На изложението ще видим „заредената” модификация на модела – S65 AMG Coupe.

CL-Class-ът ще получи външен вид, доста близък до концептуалния модел, показан през миналата есен във Франкфурт. Разликите ще бъдат единствено във фаровете и в огледалата, като и в предната маска на серийния модел. Той също така ще бъде с 20-цолови джанти за разлика от прототипа, който бе с 21-цолови. Размерите обаче си остават същите – 5005 мм дължина, 1960 мм широчина и 1440 мм височина.

Автомобилът ще разчита на двигатели от стандартната S-Class. Първоначално единствената достъпна трансмисия ще бъде 7-степенният автомат 7G TRONIC PLUS, но на по-късен етап ще се появи и 9-степенен 9G-TRONIC.

Купето S-Class ще се предлага във версията S63 AМG както със задно предаване, така и със системата за задвижване на 4-те колела AMG 4MATIC, докато вариантът S65 AMG ще бъде само със задно предаване. Другите две модификации на машината ще бъдат S500 и S500 4MATIC.
Източник: www.hid.bg

Mercedes-Benz е готов с купето S65 AMG Mercedes-Benz е готов с купето S65 AMG Mercedes-Benz е готов с купето S65 AMGConcept S-Class Coupé Concept S-Class Coupé Concept S-Class Coupé

© 2014 TXD LTD
Още в Новини
Mercedes-Benz C 300 BlueTEC HYBRID, Exclusive Line, Cavansitblau
Новото поколение на Mercedes C-Class разбива конкурентите си!

С новото поколение С-Class, Mercedes определено ще разбърка картите при дебелия пай...

Close