Mercedes показват леки детайли от екстериора на V-Class

Share


Публикувано на: 17/12/2013

Mercedes показват леки детайли от екстериора на V-Class

Паралелно с официалния дебют на C-Class, Mercedes за първи път показа и детайл от външността на наследника на Viano – V-клас, носещ означението W447. Тъй като V-Class ще се цели в по-широка аудитория от клиенти, дизайнерите и инженерите са заложили на по-комфортен салон и висококачествени материали. Дизайнът е близък до този на най-новите автомобили на Mercedes, като се виждат елементи от истинско дърво, естествена кожена тапицерия, амбиентно осветление, метални елементи и модерно оборудване.

Семейният и бизнес модел ще дебютира в Женева през март 2014г. Една от целите пред новото поколение V-Class е безопасността, сочи информацията от компанията. Затова той ще бъде оборудван със системите и технологиите за активна и пасивна безопасност, които дебютираха при последните поколения на E- и S-class.

Според някои източници ванът ще се задвижва от нов 2.1-литров четирицилиндров дизелов двигател с три версии на мощността – 136, 170 и 190 кс. Задвижването опционално ще бъде на четирите колела, а скоростните кутии ще бъдат 7- и 8-степенни автоматични. Освен това ще бъде налична и бизнес версия, която ще получи името Vito, сочи информацията. Последният модел на Mercedes-Benz, носещ названието V-Class, бе свален от производство преди 10 години.

Mercedes показват леки детайли от екстериора на V-Class Mercedes показват леки детайли от екстериора на V-Class Mercedes показват леки детайли от екстериора на V-Class

© 2013 TXD LTD
Още в Новини
Mercedes-Benz C 300 BlueTEC HYBRID, Exclusive Line, Cavansitblau
Новият Mercedes-Benz C-Class [Видео]

Mercedes публикува първите официални снимки на Mercedes-Benz C-Class. Седанът на мерцедес ще...

Close