Mercedes искат подновяване на договора на Хамилтън

Share


Публикувано на: 20/02/2015

Mercedes искат подновяване на договора на Хамилтън

Шефът на Мерцедес – Тото Волф се надява отборът да продължи договора си с Люис Хамилтън още преди старта на сезон 2015, който е през март в Австралия. Британският пилот се присъедини към тима през 2012 година, подписвайки за три години, и споразумението им изтича в края на 2015. Хамилтън спечели втората си световна титла при пилотите миналия сезон и не би трябвало да иска да напусне Сребърните стрели, но все пак нов договор все още няма.

“Винаги е полезно ситуацията да е ясна както за пилота, така и за нас. Това ще е най-добре, но не трябва и да се прибързва, защото изисква време. Трябва да се стремим да завършим преговорите преди началото на сезона. Не сме си поставили краен срок, защото не искаме да си създаваме излишно напрежение взаимно”, обясни Волф.

Хамилтън се раздели с мениджърите си XIX Entertainment в края на миналата година и сега води преговорите сам. Според Волф това не се отразява негативно: “Разговорите около договора са изключително важни както за Люис, така и за нас. В тях се обсъжда начинът, по който нещата ще се развият през следващите няколко години, и това не може да стане от днес за утре. Благодарение на страхотните отношения, които имаме с Люис, и прозрачния начин, по който подхождаме един към друг, засега всичко е много хубаво. Ние сме отворени и честни за начина, по който виждаме бъдещото, той също. Люис е много интелигентен пилот и личност, която се развива, за което се надяваме да сме помогнали. Засега дискусиите вървят според очакванията ни”.
Източник: www.blitz.bg

© 2015 TXD LTD
Още в Новини
111
Mercedes-Benz S-Class 6.0 BiTurbo с 900 к.с. от BRABUS!

Уебпорталът "www.autojunk.nl" разпространи фотографии на атрактивна S-Class с логото на Brabus. Емблемите...

Close