Mercede-Benz CL65 AMG от VATH

Share


Публикувано на: 20/05/2013

Mercede-Benz CL65 AMG от VATH

Немската тунинг фирма VATH представи най-новият си тунинг кит за Mercedes CL65 AMG, с подобрения на екстериора и мощността. Започваме с новия екстериор, който е получил аеродинамичен бодикит. Включени в комплекта са добавка към предната броня от въглеродени влакна, прагове, нов дифузьор от въглеродни влакна, устна на багажника и спойлер на покрива. Подобренията под капака са постигнати от пренастройка на ECU-то, нова вскукателна и охладителна система, както и допълнителен тласък на турбините.

Висококачествена изпускателна система с по-големи тръби и стоманен катализатор от висок клас са добавени. Параметрите след подобренията са 745 кс и невероятните 1150 Нм въртящ момент.
Всички допълнителни конски сили под капака позволява на Mercedes CL65 AMG от VATH да ускорява от 0-100 км/ч само за 4 секунди, а максималната скорост да е 340 км/ч. За този максимална скорост се изисква хубаво окачване и за това е сложена AIRMATIC система за понижаване, която спуска кола с 40 mm.

VATH предлага 20-инчов олекотени джанти обвити в гуми Vredestein. Сега за спирането на Mercedes CL65, от 340 км/ч е доста сложна задача да се спре до 0 км/ч и тя се поема от новите спирачени комплекти с участието на 6-бутални спирачни апарати и 405 мм спирачни дискове. Тази производителност и стайлинг кит на VATH е достъпен на цената от 36 980 евро.

Mercede-Benz CL65 AMG от VATH  Mercede-Benz CL65 AMG от VATH  Mercede-Benz CL65 AMG от VATH Mercede-Benz CL65 AMG от VATH  Mercede-Benz CL65 AMG от VATH Mercede-Benz CL65 AMG от VATH

© 2013 TXD LTD
Още в Новини
Sporty-Mercedes-Benz-SL65-AMG-Black-Series-Brabus-Tuned-Front-view-1
Mercedes-Benz SL65 AMG Black Series “Vanish” от Brabus

Mercedes SL65 AMG Black Series е сам по себеси впечатляващ автомобил, но...

Close