Mercedes-Benz SLR McLaren “Renovatio” от Mansory

Share


Публикувано на: 23/05/2013

Mercedes-Benz SLR McLaren "Renovatio" от Mansory

Mansory Renovatio SLR е един от най-невероятните модифицирани коли в света. Първата версия модифициран от Mansory е боядисана с уникална златна боя и сега тази велика тунинг компания се опитаха да направят нещо по-различно на това специално возило. Те са създали специална схема за бяла боя, който е смесена с елементи от въглеродни влакна.

Карбоновата предна броня, странични прагове и задна престилка са в черно и те добавят невероятен визуален ефект. Mansory също подобряват производителността на тази кола, като инсталират нов, по-мощен компресори, нов въздушен филтър и променят системата за управление на двигателя.

Момчетата от Mansory винаги са внимателни с автомобили, които тунинговат и за това този SLR е перфектен във всеки детайл. Колата е с 5.5-литров V8 двигател, който може да развива 700 кс и 880 Нм и може да достигне максимална скорост от 340 км/час.

Уникалните джанти на Renovatio са от една част с пет двойни спици, 9 х 20 отпред и 11.5 х 20 отзад. Mansory твърдят, че намаляват теглото, благодарение на особено леките ковани джанти, също така подобряват спирачният път на Renovatio, ускорението и управлението. Колата използва с 255/30 Dunlop SP Sport Maxx гуми отпред и 325/25 отзад.
Интериорът е завършва цялостния вид със специална кожа и специални допълнения, като например алуминиеви педали, осветени прагове и елементи от истински карбон. Ако не друго, то със сигурност е начин за шофьорите на SLR, които може да се чувстват малко игнорирани или може би засенчени от новият роудстър,  да получат повече внимание!

Mercedes-Benz SLR McLaren "Renovatio" от Mansory Mercedes-Benz SLR McLaren "Renovatio" от Mansory Mercedes-Benz SLR McLaren "Renovatio" от Mansory Mercedes-Benz SLR McLaren "Renovatio"от Mansory Mercedes-Benz SLR McLaren "Renovatio"от Mansory Mercedes-Benz SLR McLaren "Renovatio"от Mansory

© 2013 TXD LTD
Още в Новини
kicherer-mercedes-clk63-amg-black-series
Mercedes-Benz CLK63 AMG Black Series от Kicherer

Много хора наистина не знаят защо тази кола се нарича "Black Series"...

Close