Спортно окачване за Mercedes-Benz CLA-Class

Share


Публикувано на: 30/05/2013

Немскката тунинг компания KW представи два комплекта окачване от неръждаема стоманена за Mercedes-Benz CLA, които позволяват плавно понижаване до 60 мм в рамките на немските технически закони.

KW предлагат комплект окачване Вариант 1 и Вариант 3+ с вградено регулиране на амортисьорите в зависимост какъв е моделът на Mercedes-Benz CLA. С вградената конфигурация на амортисьорите във Вариант 1 се оптимизира баланса на спортният дух и ежедневна практичност в Mercedes-Benz CLA. С Вариант 3 + може допълнително да се регулира отскока и компресията на амортисьорите независимо едно от друго. Компресията на амортисьорите може да се регулира с интегрирано колело за корекция в долната част на корпуса с дванадесет щраквания. Отделното регулиране на отскока се контролира чрез вентил и има 16 позиции за нагласяне към новите гуми и по-големите джанти.

KW окачване за Mercedes-Benz CLA-Class KW окачване за Mercedes-Benz CLA-Class KW окачване за Mercedes-Benz CLA-ClassKW окачване за Mercedes-Benz CLA-Class KW окачване за Mercedes-Benz CLA-Class KW окачване за Mercedes-Benz CLA-ClassKW окачване за Mercedes-Benz CLA-Class KW окачване за Mercedes-Benz CLA-Class KW окачване за Mercedes-Benz CLA-Class

© 2013 TXD LTD
Още в Новини
s3
Mercedes S-Class Coupe

Mercedes-Benz може наскоро да са махнали покривалото от новият Mercedes-Benz S-Class, но...

Close