Mercedes-Benz CK65 “Eau Rouge” от Aigner и Carlsson

Share


Публикувано на: 23/05/2013

Mercedes-Benz CK65 “Eau Rouge” от Aigner и Carlsson

Тази грандиозна кола е проектирана от Carlsson и Aigner Etienne, компания, която е добре позната с финната кожа, които произвежда. Колата разполага с V12 BiTurbo двигател, който разполага със 705 кс при 4800 оборота в минута и 1100 Нм въртящ момент. За по-добра работа, момчетата от Carlsson инсталират Speedshift CK автоматична скоростна кутия с управление на волана. Автомобилът може да ускори от 0 до 100 км/ч само за 3.9 секунди и развива максимална скорост е 320 км/час. Този Mercedes получава 21 “свръхлеки джанти, ABC – Active Body Control, много елементи от въглеродни влакна, за да го направят по-лек и също така е по-ниска от заводският CL65 AMG с около 30 милиметра.

Etienne Aigner се съгласява да оборудват интериора за Carlsson Aigner CK65 “Eau Rouge”. Комбинация от известната Aigner Aigner кожа и Aigner Alcantara правят сядането в тази кола истинска наслада. Обновеният интериор се характеризира с изработка от най-висок стандарт. С ергономичен дизайн и спортен волан в кожа Alcantara  или кожа и дърво. Carlsson алуминиеви педали и осветени красят праговете на спортният автомобил.

Carlsson Aigner CK65 “Eau Rouge” е на разположение в различни двуцветни разцветки. Лимитираната малка серия е ограничена до десет коли, всички напълно оборудвани с DISTRONIC, навигационна система, HiFi система, Aigner пълен кожен салон, 21 инчови алуминиеви джанти, Carlsson карбонови аеродинамични части, C-Tronic  окачване, подобренията по двигателя и други екстри. Брутната цена в Германия е € 365 000 и € 305 000 за износ.

Carlsson Aigner CK65 “Eau Rouge” може да се поръча от всеки дистрибутор на Carlsson. Carlsson твърдят, че поръчки вече са направени от клиенти от Русия, Япония и САЩ.

Mercedes-Benz CK65 “Eau Rouge” от Aigner и Carlsson  Mercedes-Benz CK65 “Eau Rouge” от Aigner и Carlsson Mercedes-Benz CK65 “Eau Rouge” от Aigner и Carlsson  Mercedes-Benz CK65 “Eau Rouge” от Aigner и Carlsson  Mercedes-Benz CK65 “Eau Rouge” от Aigner и Carlsson  Mercedes-Benz CK65 “Eau Rouge” от Aigner и Carlsson

© 2013 TXD LTD
Още в Новини
renntech-mercedes-c63-amg-12
Mercedes-Benz C63 AMG (C74) от RENNtech

Тунерите от RENNtech определено знаят как да работят с Mercedes, този път...

Close