Carlsson пипнаха и новият Mercedes C-Class

Share


Публикувано на: 21/06/2014

Carlsson пипнаха и новият Mercedes C-Class

Който няма финанси и търпение да дочака излизането на следващия C63 AMG с най-малко 450 к.с., изстискани от 4-литров турбомотор, но иска да се радва на Benz с атрактивен външен вид, може да си поръча преработения от Carlsson Меrcedes W205.

Тунинг компанията се хвали, че е избработила изключително качествени компоненти. Както и при AMG-тата, предната броня е получила огромни отвори в контрастен цвят и централна „устна“ RS, която по желание на клиента може да бъде изработена от карбон. Останалите компоненти са направени от полиуретан (PUR).

Част от оптичните подобрения са и „раздутите“ прагове, както и модифицираната задна броня, която „отваря“ място за тръбите на оптимизираната ауспухова система. Перфектен завършек осигурява финият спойлер на задния капак. По отношение на окачването клиентите могат да избират между нови пружини и пълен комплект компоненти според индивидуалните изисквания на купувача.

Предлаганите алуминиеви джанти са с размер от 18 до 20 цола. В интериора Carlsson предлага безброй възможности – от нови стелки до „облечено“ в кожа арматурно табло. В момента се подготвя и силов тунинг.
Източник: www.autobild.bg

Carlsson пипнаха и новият Mercedes C-Class Carlsson пипнаха и новият Mercedes C-Class Carlsson пипнаха и новият Mercedes C-Class Carlsson пипнаха и новият Mercedes C-Classcarlsson-puts-an-evil-face-on-the-new-c-class-w205-photo-gallery_9 carlsson-puts-an-evil-face-on-the-new-c-class-w205-photo-gallery_10 carlsson-puts-an-evil-face-on-the-new-c-class-w205-photo-gallery_4 carlsson-puts-an-evil-face-on-the-new-c-class-w205-photo-gallery_3 carlsson-puts-an-evil-face-on-the-new-c-class-w205-photo-gallery_6 carlsson-puts-an-evil-face-on-the-new-c-class-w205-photo-gallery_7 carlsson-puts-an-evil-face-on-the-new-c-class-w205-photo-gallery_5 carlsson-puts-an-evil-face-on-the-new-c-class-w205-photo-gallery_11

© 2014 TXD LTD
Още в Новини
20329-24ab66277afa4f63b920f34da4afb07c
Mercedes-Benz показаха S-Class Coupe с AMG пакет

Немският автомобилен гигант Mercedes-Benz реши, че е крайно време да разкрие последната...

Close