AMG пакет за новият Mercedes C-Class

Share


Публикувано на: 16/01/2014

AMG пакет за новият Mercedes C-Class

Mercedes-Benz C-Class винаги е бил сред най-елегантните премиум седани на пазара. Новото поколение на модела не прави изключение, като за тези, които търсят по-дързък вид за колата си, компанията производител ще предложи спортен пакет от AMG.

Оборудваният с компонентите на AMG модел ще бъде представен в Детройт през следващата седмица. Първите му снимки обаче можем да видим още днес, благодарение на изданието Сarscoops. От тях се вижда, че автомобилът получава цялостен бодикит за екстериора, спортен интериор, по-мощна спирачна система и снижено окачване.

Екстериорните промени при новото поколение Mercedes C-Class с AMG пакет включват агресивна предна броня с по-големи отвори за въздух, странични прагове и задна броня с интегриран дифузьор, в който се помещават двете хромирани тръби на изпускателната система. Джантите са с пет лъча и размер 18 инча, а като допълнение може да се поръча AMG Line Exterior Pack, който включва снижено с 15 мм окачване, споменатите хромирани изпускателни тръби, спирачна система с перфорирани предни дискове, елементи от полиран алуминий и др.

Снимки на интериора все още не са разпространени, но там можем да очакваме спортни седалки, волан, педали и скоростен лост, както и елементи от карбон или алуминий. Всички подробности окачвайте по време на премиерата на автомобилното изложение в Детройт.

Още за новият C-Class:
Новият Mercedes C-Class ще излезе в още две версии
Mercedes използва стилът на Apple за новия C-Class
Разкриха и новото комби на Mercedes C-Class
Източник: automedia.investor.bg
AMG пакет за новият Mercedes C-Class AMG пакет за новият Mercedes C-Class AMG пакет за новият Mercedes C-Class

© 2014 TXD LTD
Още в Новини
Mercedes-Benz New Year´s Reception, Detroit 2014
Mercedes използва стилът на Apple за новия C-Class

Mercedes-Benz добави тъчпад технология на iPhone, както и дисплей, подобен на iPad,...

Close