Юбилеен G-Class Edition 35 от Mercedes-Benz

Share


Публикувано на: 22/10/2014

Юбилеен G-Class Edition 35 от Mercedes-Benz

Компанията Mercedes-Benz подготви специална модификация на G-Class по повод 35-годишнината на легендарния всъдеход. Тя носи името “Edition 35” и е получила оборудване, достъпно само за най-скъпите версии на Gelandewagen, които са разработени от ателието AMG. Цените стартират от 101 031 евро.

“Edition 35” демонстрира гланцово-черни 18-цолови джанти, уголемени калници (както при AMG-модификациите), преработени корпуси на външните огледала, които заедно с покрива и броните са в нов цвят Obsidian Black. Той се използва и за каросерията заедно с още два – белия Designo Mystic White или сивия Palladium Silver.

Салонът на автомобила може да бъде в една – черна, или две разцветки, като едната ще бъде тъмна, а другата – червена. Седалките и предният панел са обшити с кожа, а воланът е изработен от ателието AMG. Налице са елементи от въглеродни нишки и микрофибър. Като цяло кросовърът ще се предлага в две нива на оборудване – Sport и Chrome.
Модификациите също са две – G350 BlueTEC с дизелов мотор, която е и по-евтината – 101 031 евро, и бензинова – G500, стартираща от минимум 112 812 евро.
Източник: www.automedia.investor.bg

Юбилеен G-Class Edition 35 от Mercedes-Benz Юбилеен G-Class Edition 35 от Mercedes-Benz Юбилеен G-Class Edition 35 от Mercedes-Benz mercedes-benz-g-class-edition-35-looks-like-its-already-tuned_2 Юбилеен G-Class Edition 35 от Mercedes-Benz Юбилеен G-Class Edition 35 от Mercedes-Benz

© 2014 TXD LTD
Още в Новини
_ti84446
Mercedes-AMG купува чрез Daimler 25% от мотоциклетите MV Agusta

Спортното подразделение на концерна Daimler – компанията AMG, е пред придобиване на...

Close