Ще има и Mercedes E-Class от MAYBACH

Share


Публикувано на: 24/01/2015

Ще има и Mercedes E-Class от MAYBACH

Следващият модел на марката Mercedes-Maybach ще бъде представител на семейството E-Class. Това съобщи шефът на американското подразделение на Mercedes-Benz Стив Кенън пред “Automotive News”.
Става дума за новото поколение на модела, което ще се появи в края на тази или в началото на следващата година. Очаква се новата E-Class да бъде по-спортна и по-голяма, като ще използва платформата MRA, на която е изградена и последната генерация на C-Class.

В гамата на модела ще влязат два седана – стандартен и с удължена база, както и купе, кабриолет и комби. Настоящият вариант на Е-Class претърпя фейслифт преди 2 години, когато остана без четирите си кръгли фара – отличителен белег на модела в продължение на 3 поколения.
Луксозната версия на новата E-Class ще бъде вторият представител на възродената марка Maybach. Първият е показаният през миналата година седан Mercedes-Benz S600. Очаква се да има и трети – луксозна модификация на всъдехода GL, който след промяната на имената на моделите на марката ще се предлага като GLS.
Източник: www.automedia.investor.bg

© 2015 TXD LTD
Още в Новини
articlephotoId-46357-670-419
Mercedes-AMG GT от German Special Customs

Тунинг фирмата German Special Customs пусна първите компютърни снимки на новия си...

Close