Ще има и Mercedes CLA45 AMG Shooting Brake

Share


Публикувано на: 25/03/2014

Ще има и Mercedes CLA45 AMG Shooting Brake

В днешно време има коли за всеки вкус – за младите и неориентирани тинейджъри има малки, леки и сравнително мощни купета; за по-улегналите хора се предлагат седани или лимузини и комбита, а тези с тийнейджърски дух, но не и години, могат да изберат някой мощен “Shooting Brake”.
Формата на последния е удачна, защото освен че колите изглеждат малко по-спортни от нормалните комбита, са и по-практични от компактните им версии.

Като Mercedes CLA45 AMG Shooting Brake. Стилният седан открадва още малко обем от света, за да го вкара в експлоатация към задния ред седалки и багажника под формата на SB.
От АMG монтират по-агресивни брони с отвори за охлаждане на спирачките, заден дифузьор, сприятелен с четири ауспуха, по-големи джанти, странични престилки, нови огледала и решетка.

Двигателят остава непроменен спрямо седана CLA45 AMG, което ще рече, че отпред ще бумти 2.0-литров 4-цилиндров мотор с 360 кс и 450 Нм, който посредством 7-степенна автоматична скоростна кутия ще задвижва и четирите колела с помощта на системата AMG 4MATIC.
Все още не се знае кога ще го видим без камуфлаж, но ако не е до края на тази година, то в началото на 2015-а със сигурност ще му се радваме.
Източник: www.topgear.bg

Ще има и Mercedes CLA45 AMG Shooting Brake Ще има и Mercedes CLA45 AMG Shooting Brake Ще има и Mercedes CLA45 AMG Shooting BrakeNew-Mercedes-Benz-CLA-45-AMG-Shooting-Brake-5[3] New-Mercedes-Benz-CLA-45-AMG-Shooting-Brake-4[3] New-Mercedes-Benz-CLA-45-AMG-Shooting-Brake-2[3]

© 2014 TXD LTD
Още в Новини
Mercedes-Benz S 63 AMG Coupé (C 217) 2014
Спиращият дъха Mercedes S63 AMG Coupe е вече реалност!

Подобно на последните AMG модели, S63 AMG Coupe е получил агресивен външен...

Close