Чудовищният Mercedes G63 AMG 6×6 доработен от MANSORY

Share


Публикувано на: 20/05/2014

Чудовищният Mercedes G63 AMG 6x6 доработен от MANSORY

Ако си спомняте, миналата година Mercedes-Benz извади на сцената чудовищния G63 AMG 6×6 с не по-малко страховитата цена от 379 000 евро. Той изглеждаше непродаваем, но все пак е предвиден за руски олигарси, богати китайци и петролни магнати. В играта се намесиха и тунерите от MANSORY, които тези дни предложиха ексклузивни карбонови детайли и луксозна доработка на интериора.

Нещо повече – има и предложение за увеличение на мощността от серийните 544 кс до 840 кс. Инженерите напълно са преработили 8-цилиндровия битурбо AMG двигател и са го напълнили със състезателни бутала, мотовилките, цилиндрови глави, колянов вал и други части. Прекроена е и ауспуховата система. След тяхната веща намеса максимумът на въртящия момент достига до електронно ограничените 1000 Нм от стандартните 760 Нм.

Триосният всъдеход получава нови фарове, преден капак, радиаторна решетка с емблемата на ателието и задна броня. Стандартните пластмасови “вежди” над калниците и козирката над предното стъкло са заменени с аналози от въглеродни нишки.
От Mansory не публикуват снимки на салона и се ограничават само с кратко описание на интериорния тунинг, който включва преработка с използването на кожа, въглеродни нишки, дърво и алкантара.
Източник: www.autobild.bg

Чудовищният Mercedes G63 AMG 6x6 доработен от MANSORY

© 2014 TXD LTD
Още в Новини
Untitled-1
Mercedes-Benz E55 AMG с ремарке побеждава на драг Nissan 350Z

Дребнавите подмятания и закачки често биват безкомпромисто наказани. В това се убеди...

Close