Уникален Mercedes-Benz SL63 AMG с “Performance Package”

Share


Публикувано на: 12/11/2013

Уникален Mercedes-Benz SL63 AMG с "Performance Package"

Mercedes-Benz SL63 AMG не е проектиран бъде грациозен като Ferrari California, а да е брутален. Изключителна мощност, комбинирана с достатъчно въртящ момент, за да завърти по-бързо някоя планета са нещо нормално за Mercedes-AMG.

По колата, която виждате на снимките са направени няколко незначителни промени на които ще се спрем малко по-надолу. Колата има допълнителен пакет, който собственикът е избрал и го прави още по-заплашителна машина. Пакетът се казва  “Performance Package”. Това означава, че 5.5 литровият V8 бутурбо мотор произвежда откачениете 564 кс  и 890 Нм въртящ момент. Сравнително слабото Ferrari California произвежда само 500 Нм.

Този по-скоро впечатляващ автомобил е имал малко козметични доработки и допълнителна система, която ще помогне на собственика да не се забърква в неприятности и да не отиде в затвора. Както можете да видите някои части са били облепени/боядисани в червено и има декоративни детайли в черно. Системата, която е добавена е едновременно Bell заглушител за лазер и Escort анти-радар.
Какво мислите за тази уникална кола? Безсмислена сила, която просто ще пръска гуми или немски опит за American Muscle?

Уникален Mercedes-Benz SL63 AMG с "Performance Package"

Уникален Mercedes-Benz SL63 AMG с "Performance Package" Уникален Mercedes-Benz SL63 AMG с "Performance Package" Уникален Mercedes-Benz SL63 AMG с "Performance Package"

© 2013 TXD LTD
Още в Новини
012014e63amg4matic (1)
Mercedes-Benz E-Class може да получи 6-цилиндров редови двигател

Според "Autocar", Mercedes-Benz в момента разработва множество нови двигатели, включително и няколко...

Close