Това може да е новивят Mercedes-Benz S-Class Coupe за 2015г.

Share


Публикувано на: 7/09/2013

Това може да е новивят Mercedes-Benz S-Class Coupe за 2015г.

Нови скицира на Mercedes-Benz S-Class Coupe плъзнаха онлайн!

Трудно е да се каже дали тези скици са просто надраскани от любител дизайнер, визуализирайки мечтаната S-Class Coupe или са реални скици направо от Mercedes-Benz студиото. Въпреки това, изглеждат много добре!

Mercedes-Benz S-Class Coupe разполага с подобна цялостна форма, като на предишното поколение Mercedes-Benz CL, а тези конкретни скици показват, че Mercedes-Benz Coupe  е драстично различна от сегашната версия. В резултат на това, новият модел ще включва напълно уникален стил в сравнение със стандартната S-Class-a, включително преработени фарове, стопове и предна и задна броня.

Освен това, колата на изобразено има скосено предно стъкло, готово да дебютира при Mercedes-Benz S-Class Coupe за 2015г., както и агресивни четворни ауспуси, спортни джанти и драстично по-малък цялостния облик.

Под капака на Mercedes-Benz S-Class Coupe ще има набор от агрегати от наскоро актуализирана и значително подобрена  S-Class-а. Уникален двигател се очаква да дебютира в S-Class Coupe за 2015г., очаква се да има и S400 с 3.0-литров битурбо V6 двигател с мощност 333 кс и 470 Нм въртящ момент.

Очаквайте още S-Class Coupe актуализации скоро!

Това може да е новивят Mercedes-Benz S-Class Coupe за 2015г. Това може да е новивят Mercedes-Benz S-Class Coupe за 2015г. mercedes-s-class-coupe-82mercedes-s-class-coupe-92 mercedes-s-class-coupe-42 mercedes-s-class-coupe-32mercedes-s-class-coupe-22 mercedes-s-class-coupe-112 mercedes-s-class-coupe-102

© 2013 TXD LTD
Още в Новини
2015-Mercedes-C-Class-Sedan-Carscoops1[3]
Mercedes-Benz C-Class за 2015г.

Предстоящият фейслифта на Mercedes-Benz C-Class е бил забелязан още веднъж, но този...

Close