Това ли е Mercedes-Benz S63 AMG?

Share


Публикувано на: 7/07/2013

Това ли е Mercedes-Benz S63 AMG?

Всички се питаме, това ли е Mercedes-Benz S63 AMG? Не много дълго след като Mercedes показа S63 AMG слизаща от производствената линия, излезнаха “официални” снимки на предстоящия флагман, S63 AMG.

Следното изображение е изтекло онлайн от германския вестник – Bild, а те твърдят, че са взели тези официална снимка от Mercedes-Benz. Докато следното изображение със сигурност изглежда реално, фактът, че следващата S63 AMG няма никакви “AMG”,  “V8 BiTubro” или “S63” емблеми и ние се чудехме дали те са просто спекулативни интерпретации или истинското нещо.

Така или иначе, изображението показва, че Mercedes-Benz S63 AMG ще включва по-агресивни предна и задна броня. Предната броня също така ще включват по-ясно изразени въздушни отвора, както и карбонов сплитер отпред. В задната част на S63 AMG ще има по-агресивен карбонов заден дифузьор и AMG изпускателна система с 4-ри накрайника. Под предния капак на S63 AMG ще тупти битурбо 5.5-литров V8 двигател, изпомпващ внушителните 585 кс. В резултат на това и на изцяло новата 4MATIC система за задвижване на всички колела, новият S63 AMG трябва да ускорява от 0 до 100 км/ч за точно 4 секунди. Нещо повече, новият автомобил ще бъде 100 килограма по-лек от предходния модел. И сега отговорът! Да, това е новият S63 AMG! Днес Mercedes AMG пусна това закачливо видео и макар, че е кратко ни става ясно, че колата от снимката е колата от клипчето, просто без обозначенията.

© 2013 TXD LTD
Още в Новини
gsdgds
SRT Viper се изправя срещу Mercedes SLS AMG Black Series [Видео]

С напускането на Chevrolet Corvette ZR1, SRT Viper е последната останала 600+...

Close