Рускиня покри своя Mercedes-Benz CLS с кристали Swarovski

Share


Публикувано на: 2/10/2014

Рускиня покри своя Mercedes-Benz CLS с кристали Swarovski

Преди време сред момичетата от хайлайфа имаше мода да украсяват своите мобилни телефони със скъпоценни камъни.Тя отмина, но по улиците на Лондон може да бъде видяно ново социално явление, в основата на което са богати руски студентки, учещи в столицата на Великобритания.

Една от тях е 21-годишната Дария Родионова, която учи бизнес-отношения в Лондон. Тя е покрила своя Mercedes-Benz CLS350, произведен през 2011 г., с над 1 млн. камъка Swarovski. Рускинята разкрива през Дейли Мейл, че бижутери са пристигнали от Москва и са работили върху автомобила по 12 часа на ден в продължение на 2 месеца.
Рускинята паркира своето возило пред хотел Levin в Лондон и предизвика истинско стълпотворение от минувачи, желаещи да видят машината.

Дизеловият CLS, който има регистрационен номер с надпис „BAII BYY“, често може да бъде видян и вечер пред най-скъпите заведения в града. Рускинята признава, че е похарчила 33 000 щатски долара само за изкуствените камъни, докато за самия автомобил са платени 41 000 долара.
Радионова е категорична, че с времето цената на машината само се увеличава и затова тя не изключва възможността след време да я продаде, като парите ще дари за благотворителни цели. Засега обаче смята да продължи да я ползва.

„Имам много пари, така че защо да не го направя“, така отговаря 21-годишната рускиня на въпроса защо и е трябвало да превръща хубавата кола в толкова екстравагантно возило.
Източник: www.automedia.investor.bg

Рускиня покри своя Mercedes-Benz CLS с кристали Swarovski Рускиня покри своя Mercedes-Benz CLS с кристали Swarovski Рускиня покри своя Mercedes-Benz CLS с кристали Swarovski PAY-Daria-Radionovavdft Рускиня покри своя Mercedes-Benz CLS с кристали Swarovski Рускиня покри своя Mercedes-Benz CLS с кристали Swarovski 3erdsqa GAZ_9718d80e24134768b6a75b44293c606a kcnlrk4vnrk

© 2014 TXD LTD
Още в Новини
Mercedes-Benz C 300 BlueTEC HYBRID, Exclusive Line, Cavansitblau
Хибридният Mercedes C-Class ще харчи едва 2.8 л/100 км

Германската компания Mercedes-Benz преди дни обяви, че започва сериозна хибридизация на цялата си...

Close