Рендър на Mercedes SL Shooting Brake

Share


Публикувано на: 16/06/2013

Рендър на Mercedes-Benz SL Shooting Brake от StudioTorino

StudioTorino са добре известни със създаването на едни от най-уникалните коли в света, а тези графики показват как StudioTorino виждат Mercedes-Benz SL Roadster ако имаше модел Shooting Brake.

Проектът се нарича “Coupetorino 2013” и е неспондориран академичен проект от Instituto di Art Applicata e Design (IAAD), който започва през 2012г. от творчески умове на шест студенти по дизайн в университета. Тези ученици бързо печелят подкрепата на Стефан Коел от “Global Advance Design” на Mercedes-Benz. Mercedes-Benz SL Shooting Brake от StudioTorino е създаден като еднократно специално издание или лимитирана серия на модел и докато той все още остава нищо друго, освен наколко сложни графики, той е изключително интригуващ.

Както бе споменато, Стефан Коел изиграва основна роля в развитието на проекта докато студентивт влизат на лекции и поддържат контакст с него по имейл. В крайна сметка е създаден модел с мащав ¼,  който наскоро бе показан на 27 май в Mercedes-Benz Design Center в Комо.

Името “Coupetorino” може да ви говори нещо, тъй като подобен проект е създаден от IAAD и Mercedes-Benz Design Center през 2008г. Въпреки че този проект остава само проект, перспективата за истински Mercedes-Benz SL Shooting Brake не изглежда толкова чужда, така че се надяваме Mercedes-Benz да следи този страхотен проект! Можете да споделите мнението си в коментарите долу!

Рендър на Mercedes-Benz SL Shooting Brake от StudioTorino Рендър на Mercedes-Benz SL Shooting Brake от StudioTorino Рендър на Mercedes-Benz SL Shooting Brake от StudioTorino Рендър на Mercedes-Benz SL Shooting Brake от StudioTorino Рендър на Mercedes-Benz SL Shooting Brake от StudioTorino Рендър на Mercedes-Benz SL Shooting Brake от StudioTorino Рендър на Mercedes-Benz SL Shooting Brake от StudioTorino Рендър на Mercedes-Benz SL Shooting Brake от StudioTorino Рендър на Mercedes-Benz SL Shooting Brake от StudioTorino

© 2013 TXD LTD
Още в Новини
blog_06122013_mercedes_cls_pur_5ive_1
Mercedes-Benz CLS63 AMG от Lorinser & SR Auto Group

SR Auto Group наскоро приключи работата си върху "обикновен" Mercedes-Benz CLS63 AMG,...

Close