Рендър на Mercedes-Benz S65 AMG

Share


Публикувано на: 21/05/2013

Рендър на Mercedes-Benz S65 AMG

Новият Mercedes-Benz S-Class излезна само преди няколко дни и вече, интерпретации се появиха онлайн, изобразяващи Mercedes-Benz S65 AMG, който ще бъде неизбежно пуснат през следващите месеци.

Тези интерпретации идват с любезното съдействие на Artworks Milanno. Засега тези интерпретации само демонстрират задницата и промяна в интериора на Mercedes-Benz S65 AMG, но те ​​определено ни карат да нямаме търпени да пуснат официалните снимки и да го видим как ще изглежда.

Като се започне от задната част на колата, тя разполага с по-агресивна задна броня, нов заден дифузьор и квадратни четири накрайника на изпускателната система, тип досегашните AMG-модели, завършени в хром.

Вътре в кабината на Mercedes-Benz S65 AMG изобразен на снимките разполага с нови карбонови панели на таблото, както и на вратите.

Най-новите репортажи спекулират, че пускатенето му ще е през ноември, Mercedes-Benz S65 AMG ще разполага със система за задвижване на 4-те колела и трябва да разполагат с битурбо V12 двигател доставящ над 600 кс, драстично повече от сегашният топ модел Mercedes-Benz S550, който само разполага с V8 двигател предоставяне 455 кс.

Очаквайте още новини по отношение на Mercedes-Benz S65 AMG през следващите месеци!

Рендър на Mercedes-Benz S65 AMG

© 2013 TXD LTD
Още в Новини
hamann-mercedes-sls-amg-hawk-3
Mercedes-Benz SLS AMG HAMMAN HAWK

Още една кола, пусната на автомобилното изложение в Женева е Mercedes SLS...

Close